Жана Бергендорф видео

Джейсън Момоа и Санта Клаус бяха сред гостите на 35-тия рожден ден на певицата Жана Бергендорф

Жана Бергендорф е българска поп певица със специфични стил и глас. Тя е победител и в българския „X Factor“. Жана е родена на 20 октомври 1985 година в град София. Като малка е пяла в детска вокална група „Врабчета“. Тази година певицата навърши 35 години, като отпразнува рождения си ден в столичния джаз клуб „Арт“.

На празненството бяха поканени нейни близки приятели. Сред тях се оказаха и българският Джейсън Момоа от филма „Аквамен“, както и Санта Клаус.

Видео репортажът ми от 35-тия рожден ден на Жана Бергендорф

Вижте интересни видео кадри от 35-тия рожден ден на Жана Бергендорф, както и какво „Сподели с Mr. 3Hours“ поп певицата рожденичката, Джейсън Момоа и Санта Клаус!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА ОТ СПОДЕЛИ С МR. 3HOURS - КЛИКНИ ТУК

Като изпълнител от музикална компания „Вирджиния Рекърдс“ Жана Бергендорф се присъединява към Рафи, Део, Лео и Играта в българската версия на химна на Световното първенство по футбол „Светът е наш“, заедно с оригиналния изпълнител на песента Дейвид Кори. На 12 юни 2014 г. излиза дебютната и самостоятелна песен „Самурай“, която става най-излъчваната песен в българския ефир в продължение на 5 седмици.

На 9 декември 2014 година, издава дуетната си песен с Кристо „Играем с теб до края“, която 7 поредни седмици оглавява класацията за най-излъчвани български музикални произведения. Следващата й самостоятелна песен „Невъзможни сме сами“ излиза на 7 май 2015 г. и заема челна позиция в чартовете в продължение на 6 седмици и е най-излъчваната песен в българския ефир за 3 поредни седмици.

Песента на Моисей „Време“ с нейно участие излиза на 23 октомври 2015 г. и е лидер в класацията на най-излъчваните български песни в продължение на 9 поредни седмици.

Жана е носителка на наградата „Жена на годината 2014“ в категория Сцена/Музика на списание „Grazia“. Малко след премиерата на „Невъзможни сме сами“ е отличена и за „БГ Дебют“ на Годишните музикални награди на БГ Радио 2015. През 2014 и 2015 година е в списъка на най-влиятелните популярни личности в България на списание „Forbes“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *