Твоят Начин да се Справиш Перфектно с Актавис

actavis_fitness_diet

Мартин Гергов бе избран от фармацефтичния гигант Актавис България за консултант в изготвянето на каталог-наръчник за най-новите продукти на Актавис, имащи за цел да влезете много по-бързо във формата, която желаете.

Книжката, която изцяло е изпипана изключително дизайнерски, луксозно и на разбираем(с мое съдействие) за читателя език е озаглавена „ТВОЯТ НАЧИН… да се справиш перфектно!“ Разделите в каталог-наръчника са седем на брой и включват:

ТРАДИЦИЯТА

Традицията – описание на Актавис-петата най-голяма международна генерична компания в света и най-голямата фармацевтична компания в България.

ХАРМОНИЯТА

Хармонията – раздел с топ продукти за атлетично и оформено тяло. Да се освободим от излишните мазнини и да се почувстваме пълни с енергия вече е съвсем лесно.
В раздела ще намерите подробно описание на всеки един продукт и неговите функции на достъпен за читателя език.

ДВИЖЕНИЕТО

Движението – как да се погрижите за ставите си. За да имаме добре оформени мускули, стройна и енергична фигура, преди всичко трябва да имаме здрава ставна и костна структура. В противен случай упражненията ще предизвикат болка и износване на ставите и усилените ни тренировки ще приключат много скоро.

ЕНЕРГИЯТА

Енергията – за повече енергия и виталност. Ако търсите още енергия… ще я намерите в този раздел.

ГРИЖАТА

Грижата – за перфектна кожа. Един от основните критерии за физическа красота и за пълноценен завършек на нашата добра фигура е перфектната кожа.
За да бъде тя здрава и стегната, с младежко излъчване и, за да се предпази от преждевременно увяхване, са и необходими ежедневни грижи.

ПЪТЯТ

Пътят – за да сте във форма. За да постигнете желаната фитнес форма с нисък % подкожни мазнини е необходимо да спазвате някои от основните изисквания, които включват-правилно хранене, висококачествени хранителни добавки, подходяща двигателна дейност. Тук ще намерите и хранително-тренировъчен режим.

РЕЗУЛТАТИТЕ

Резултатите – за по-добри резултати. И за да Ви е още по лесно и да виждате промените, които настъпват с Вас… антропометричен дневник и таблица със състава и енергийната стойност на храните.

Презентацията на каталога е представена и одобрена. Каталогът не се продава.
Подарява се при покупка на продуктите, които се съдържат в него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.