Бръснар във Варна

Mr. Cash (братът на Mr. 3Hours) беше на бръснар във Варна! И по точно в бръснарница „Боксеров“!

Бръснар във Варна в един понеделнишки ден, реши да посети Mr. Cash (братът близнак на Mr. 3Hours). Точно по това време Mr. Cash беше отскочил със своя „частен самолет“ от Дубай до Варна на моренце. Брадата му беше за леко подстригване, а също така и темето му. И няма да се досетите, къде отиде, защото дори и да видите бръснарницата! Хм! Сигурно няма да повярвате, че това приказно местенце е в България.

Бръснар във Варна от бръснарница Боксеров

Лично мен ме пренесе във филм, а след това се върнах години, години назад. И по точно казано във времето на старите бръснари. Уважаеми дами и господа с най-голямо удоволствие ви представям бръснарница „Боксеров“.

Бръснар във Варна търсиш ти! А ходил ли си в бръснарница „Боксеров“?

Ако имате брада, то със сигурност ви се налага да посещавате бръснарски салон. И това е така не просто от гъзария, а защото брадата е братовчед на косата. Дори много повече е от братовчед. Брадата излъчва мъдрост и определено, трябва да се поддържа. И това се знае от всеки мъдър бръснар във Варна, София и други места по света.

А сега е време да ви запозная в интервю със създателя на бръснарница Боксеров.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА НИ - КЛИКНИ ТУК

Както предполагам сами разбрахте, че това не е просто бръснарница. Това е приказно място за мъже с бради. Може да се оприличи, дори и на ретро кръчма, защото докато чакате реда си за бръснар! Ехаааа! Ами да! Имате невероятната възможност да си налеете уиски, ром или каквото има за пиене за сметка на бръснар Антони Боксеров.

Наистина си заслужава да посетите това местенце. Препоръчвам го! Да отидеш в град Варна и да не се отбиеш в бръснарница „Боксеров“! Е като да идеш на морето и да не си поръчаш цаца с бира, да не поплуваш в морето и т.н. Особено пък, ако си брадат и/или мустакат мъдрец!

Бръснар във Варна потърсих и с подкрепата на моите партньори от Passion.bg

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!