The best Personal fitness trainr Bulgaria

Името ми е Мартин Гергов и съм от село Свирачи, Ивайловград, но живея в град София. Професионален военен (бивш старшина на рота), 4-тен Републикански шампион и Държавен рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, персонален фитнес треньор и фитнес инструктор, SEO блогър и фитнес инструктор. Автор на повече от 1200 статии на здравна тематика.

Учил съм във ВВОВУ „Васил Левски“, гр. Велико Търново и Национална Спортна Академия „Васил Левски“, град София. Не пропуснах да вляза и във Френския легион в Париж, Франция. Фитнес треньор съм със стаж над 20 години. Треньори са ми били Иван Абаджиев, Олимпийският шампион по вдигане на тежести Андон Николов, доцент Димчо Бъчваров (Бъч), Митко Иванов и др.

ВИЖ ОЩЕ ЗА МЕН ВЪВ ВИДЕОТО!

През 2009г. продуцирах по време на работата си като фитнес треньор в София, заснех собствен риалити фитнес проект. Името му е „На война с мазнините без повиквателна“, като същият се класира на финалите на един от най-големите фестивали за трейлъри в Лос Анджелис. Малко по късно спечели и награда от „Звездите на метро„.

Рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“

Рубрика Mr. 3Hours
Rubrika za fitnes

Провеждал съм фитнес консултации в издания и компании, като Vratovrazka.bg – лайфстайл списание. Вестник “Труд”, Генерична компания „Актавис България“, БН Телевизии, Списание „Mr. BIG“. Списание за бременност и майчинство „9 месеца“ , „Puls.bg“, Framar.bg и други. Автор съм на кампанията „Не на мускулната атрофия“, която проведох две поредни години с МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски„, гр. Кърджали.

Публикации в печатни издания

Публикации в списание за бременност и майчинство „9 Месеца“

Публикации в печатното издание на вестник „Труд“ и др.

ОТЛИЧИЯ

Запознайте се с част от сертификатите и други отличия като фитнес треньор и фитнес инструктор, които съм получил след успешно завършени обучения и участия в състезания.

The FIFA Diploma in Football Medicine

персонален фитнес треньор

Дипломният курс на FIFA е предназначен главно за лекари, фитнес треньори и други здравни практици. Състои се от 42 модула, всеки от който включва по около 14 въпроса(плюс минус) с изчерпателни лекции към всеки един въпрос. Общо около 550-600 въпроса на които не трябва да има нито един сгрешен отговор за да получиш дипломата от FIFA. Едва след това ще имаш възможността да добавиш и този сертификат към постиженията си като фитнес инструктор.

Сертификат от Google за успешно завършен курс по онлайн маркетинг

Гугъл сертификат

Дипломи от Национални и Международни състезания

Фитнес треньор е човек, обучен в изкуството и науката за физически упражнения

Добрият персонален фитнес треньор или фитнес инструктор, трябва да познава много добре различните видове упражнения, диети и правилните техники за оптимално представяне. Фитнес треньорът може да бъде самостоятелно зает или нает във фитнес център, гимназия, атлетически отдел в колежа и др.


Телевизионните ми гостувания като фитнес треньор

Телевизионни гостувания

Запознайте се с гостуванията ми по темите фитнес, диети, емоции и разбира се любов в телевизионния ефир на БНТ, Нова Телевизия, БТВ, 7/8 TV, ON Air Bulgaria и други


ОТЗИВИ ВЪВ FIVERR.COM

Martin Gergov is one of the best sellers on Fiverr, the work was done great and on time. I'm using Fiverr for a long time and for a lot of gigs I think that I spend money for nothing, fortunately there are great sellers like Martin that are making Fiverr better and encourage me to use it again. Highly recommended to everyone. / Megdan Soft, Macedonia

Нова Зеландия

Fantastic gig from Martin Gergov where the final project exceeded my expectations. Highly recommended.

Waynes Miler / New Zealand
USA review fitness trainer

Liked his style and high energy level. I couldn't be happier with the result very professional and exceeded my expectations.

J. Cotton / United States
Greece Flag

Top cooperation! Very good communicate,positive person,exactly as described! Definitely i will order again!

George Migaris / Greece

Фитнес треньорът е инструктор, който обучава спортисти или пациенти в упражнения, които подобряват физическата им форма. Това включва тренировки за бягане, загуба на тегло, разтягане, колоездене и други видове упражнения.

Професионалният фитнес треньор с утвърден опит ще:

  • Ти бъде личен треньор;
  • Психотерапевт;
  • Мотиватор;
  • Изготви подходящ хранителен режим.
Фитнес треньор и фитнес инструктор в София

Без значение колко видеоклипа гледате или фитнес треньори се консултирате, ако не искате да промените начина си на живот, това няма да се случи. За да постигнете вашите фитнес цели, е важно да имате надежден треньор или фитнес инструктор и диетичен хранителен план, който ще работи за вашите лични нужди.

Добрият личен фитнес треньор ще ви помогне да формулирате реалистична и постижима рутина за тренировка

Като дългогодишен личен фитнес треньор и фитнес инструктор ще споделя, че има много различни видове диети, които работят за различни хора. Най-добрата диета е тази, която е устойчива и ви предпазва от връщане към старите навици, когато диетата е завършена. Хората живеят по-дълго в наши дни. В резултат на това нивата на тяхната физическа годност се влошават.

фитнес треньор

Освен това, с променящата се среда и нейното въздействие върху нашето производство на храни, начинът на живот и общото здравословно състояние също са се отразили. Хората, които някога са били активни, сега са по-заседнали поради работата си или различни други причини. И доста от тях избират тренировки с онлайн фитнес инструктор за да влязат във форма. Но това не е най-правилното решение!

Фитнес треньорите съществуват от десетилетия

Но работата им не е достатъчна, за да върне хората в пистата с техните нива на фитнес треньор. Те могат да помогнат на хората да влязат във форма, но не могат да го направят вместо тях. И така, какво трябва да се направи? Хората трябва да поемат отговорност за себе си и да започнат да правят някои промени в живота си, които ще гарантират, че живеят по-здравословен живот, вместо да чакат някой друг да го направи вместо тях!

Онлайн фитнес треньор

Фитнес треньорът трябва да има добро разбиране за вашия тип тяло и целта ви, за да ви даде най-добрия съвет относно какъв диетичен план трябва да следвате. Те също така могат да отговорят на всички въпроси за това колко упражнения трябва да правите. Днес е популярен и т.нар. онлайн фитнес треньор.

Фитнес треньор и диета

Диетата е само една част от уравнението за фитнес. Важно е всеки, който иска да отслабне, да бъде наблюдаван от своя лекар или от квалифициран здравен специалист с опит в управлението на теглото. Квалифициран здравен специалист ще може да оцени вашата медицинска история, да отговори на всички въпроси относно храненето и да предостави индивидуален план, съобразен с вашите нужди. Фитнес треньорите често работят с клиенти един на един, за да им помогнат с диетата и фитнес рутините. Тяхната работа е да могат да обучават хора в различни области като загуба на тегло, натрупване на мускули и обща физическа форма.

West Gym Fitness Nadejda trainer фитнес инструктор в София

Някои фитнес треньори се специализират в определена област – например лично обучение или онлайн коучинг. Личният фитнес треньор може да работи с клиент, използвайки индивидуални сесии, за да разработи план за тренировка, който ще отговаря най-добре на техните нужди. Онлайн коучингът може да е по-подходящ за тези, които търсят насоки как да упражняват от комфорта на собствения си дом.

Фитнес треньор и диетолози

Често мислим за фитнес треньорите и диетолозите като за експерти в тази област, но те не винаги са подходящи за всеки. Проблемът с фитнес треньора е, че те не могат да предоставят персонално обслужване на всеки индивид. Докато диетолозите могат да предоставят персонализирана информация за това, какви храни трябва да ядат хората. Фитнес треньори са ангажирани, за да ви помогнат да ви водят по пътя към по-здравословен начин на живот. Те ще бъдат там, за да ви напътстват през вашето пътуване за отслабване, като ви научат на най-добрите методи, като същевременно ви насърчават.

Екшън сцена

Някои от най-добрите фитнес треньори работят с диетолози, за да осигурят интегриран подход към здравословния начин на живот. Диетолозите предоставят специфичен план, разработен от експерти в областта на храненето и здравните специалисти, така че да можете да отслабнете и все пак да водите здравословен начин на живот.

Фитнес треньорите имат страхотна работа

Те започват да работят с хората и им помагат да постигнат целите си. Добрият персонален фитнес треньор, трябва да напомнят на клиентите си да се придържат към строга диета и трябва да им кажат кога са се отпуснали. Фитнес треньорът е професионалист, който помага на клиентите да постигнат своите фитнес цели. Те могат да се съсредоточат върху неща като хранене, упражнения и загуба на тегло.

Резултати преди след тренировки и хранителен режим

Често Задавани Въпроси

Каква е разликата между фитнес инструктор и фитнес треньор?

Фитнес инструкторът обръща внимание на група хора, а фитнес треньорът обръща внимание само на един човек в сесия. Именно поради тази причина се нарича и личен фитнес треньор.

Трябва ли да тренирам с личен треньор?

Ако сте начинаещ е задължително! Така ще си спестите куп пари от експерименти, време, както и ще намалите максимално вероятността от евентуални травми.

Трябва ли да спазвам хранителен режим?

Разбира се! Спазването на хранителен режим за отслабване или мускулна маса, върви ръка за ръка с тренировъчния план.

След колко време ще отслабна или ще повиша мускулната си маса?

Това са въпроси на които никой не може да даде точен отговор. Спазвайте стриктно хранителния и тренировъчния си план и резултатите няма да закъснеят.

Постоянно ли трябва да тренирам с личен фитнес треньор?

Ако имате тази времева и финансова възможност, то тогава отговорът ми е да! Но дори и да сте заучили правилното изпълнение на упражненията, това не означава, че ще се справите сам. Ако нямате възможността да тренирате с личен фитнес треньор, тогава тренирайте с тренировъчен партньор, който да ви помага за последните 3-4 повторения във всяка работна серия.

Как започнах със спорта и това да съм фитнес треньор?

Добър личен фитнес треньор в град София

Състезанията са част от живота на всеки истински спортист.
Това е професионалният спорт.
Обсипан с лишения, нерви, болка, неуспехи, успехи.

Запомнете добре горните редове преди да започнете да се занимавате професионално със спорт или да работите като фитнес треньор
Ако се чудите как започнах, сега ще ви разкажа!
Никой от родителите ми не е бил спортист.
Баща ми, който е от с. Нивянин, обл. Враца е бивш военен, а майка ми музикален ръководител.
Спомням си, че майка ми искаше да ме учи да свиря на акордеон, защото имаше школа, но аз нямах желание. Имам спомен, че баба ми е била по на „ти“ със спорта.
Още в пети клас започнах да спортувам.

Правех набирания, кофички, лицеви опори и т.н.
Виновникът, който ме запали по спорта бе мой братовчед с впечатляваща за времето си физика. Така малко, по малко заяквах, тренирайки почти всеки ден.
В училище нямаше кой да ме бие на коремни възлизания или набирания.

Първата ми фитнес зала

Онлайн фитнес треньор

За първи път влязох във фитнес зала, в девети клас.
Също така, тогава тренирах и таекуон-до.
Започнах силовите си тренировки в малко мазе, миришещо на мухъл с правени ръждиви уреди. Където лятото беше задушно, зимата доста студено, но това не ми попречи.

В десети клас се преместих в зала на по добро ниво.
Там обаче си имах доста неприятности, защото бях 43 килограма и нямах личен фитнес треньор. Всеки се бъзикаше с мен. Имах си дори прякор Херкокалес. Въпреки това, не им обръщах внимание.
Бях си измислил поговорка „Винаги ще съм една крачка пред тези които не тренират“.
Тогава вдигах от хоризонтален лег едва 25-30 кг (180 кг п.к.)
По това време тренирах и по книжката на Арнолд Шварценегер „Тайните на моя успех“. Въпреки упоритостта ми резултатите бяха доста слаби.

Първата ми мега ретро фитнес зала
Не мястото прави човека, а човека мястото / Залата в гр. Ивайловград, в която стартирах тренировки с личен треньор

Това се дължеше на постоянната смяна на какви ли не програми от списания. Липса на фитнес треньор, неправилно хранене и други неща, които осъзнах по-късно.
След като завърших 11 клас за първи влязох в професионална зала в град В. Търново.
Тогава теглото ми беше 45 кг. Това беше първата зала в която малко по малко започнах да разбирам как стоят нещата. Благодарение на напътствията от някои трениращи и информацията, която попивах от книжки на тази тема. По това време освен с фитнес започнах да се занимавам и с ортодоксален тай-дзи-цюан.

Тренировки с професионален фитнес треньор в София

Преди да бъда фитнес треньор

След около две години промени в тренировките и храненето аз бях достигнал около 58-60 килограма (снимката с униформата).
Един ден си бях купил вестник „Културизъм“ и в него бяха публикувани резултати от Републиканско първенство по силов трибой.
Като ги сравних с моите се оказа, че имам резултати, колкото на първия в моята категория. И така реших да участвам на първото си състезание по силов трибой. През студения месец февруари на 1999 година в гр. София.
Стегнах си багажа и се запътих към непознатата столица.
Отидох във федерацията по силов трибой и им казах, че искам да тренирам професионално с треньор срещу заплащане.

Тренировка с подръчни материали в кошарата
При липса на условия съм тренирал и така… в двор тип кошара за животни в Гърция

Имайки в предвид резултатите ми! А също и факта, че първа приятелка ми е щангата-веднага ме уредиха безплатно с треньора на Национална спортна академия.

Дори шефът на федерацията Мишо Савов всеки ден ме наблюдаваше лично как се храня.
И така тренировките започнаха. Тренирах всеки ден и резултатите растяха. Последва приемането ми в Националния отбор на България, титли, рекорди и т.н. На мнение съм, че спортът, позитивното мислене и вярата са голям жокер за успеха. И ако се чудите откъде да започнете! Стартирайте тренировки с личен фитнес треньор.

Взаимно Полезни

0893 889 768

Fitness Trainer

Ако имате нужда от личен фитнес треньор, изготвяне на тренировъчен план, препоръка на хранителен режим и други неща по темата красиво и здраво тяло…

Научи повече

SEO, PR & Interview

Желаеш да направя SEO ревю на твой продукт или хотел с текст, снимки, видео, линк или пък интервю в което да разкажеш за себе си , твоите услуги и други…

Научи повече

Website & Online shop

Имаш нужда да излезеш сериозно онлайн, но не само във фейсбук? Аз мога да ти направя уебсайт като подобен на моя или по различен, онлайн магазин…

Научи повече
Хранителен режим и тренировки

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!