Парфюм Ariana Grande

Hey babes! This perfume #CLOUD by Ariana Grande is INSANE!

Готов ли си да полетиш в облаците с Ариана Гранде? Или по точно казано с „Cloud“ by Ariana Grande! Hey babes! This perfume #CLOUD by Ariana Grande is INSANE! Let me know if you’ve tried it or if you plan on trying it. It truly is out of this world. Упс! Забравих да споделя нещо много важно! Този парфюм е забранен за мъже! Защото…?!

Ами, защото само леко се напръсках с него иииии! Уа-та-фа! Пренесох се в облаците, косата ми започна да расте… ии! О-о-о, не! Превърнах се в красива лейди (както виждате на снимката по горе)! Хо-хо! Но разбира се беше за кратко, защото това парфюмче сладко не е за батко, а за кака! 🙂

Ревю на дамски парфюм CLOUD by Ariana Grande

Ариана Гранде е известна американска поп певица. Част от публичния й образ, винаги е била нейната сладка и привидно романтична страна. Там всичко е в розово, изпипано и разбира се леко футуристично. През 2015 година Ариана решава да се потопи и в света на парфюмите. И създава първия си парфюм Ari by Ariana Grande. А малко по късно и Cloud!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

НАПРЕД КЪМ PARFIMO.BG - КЛИКНИ ТУК

Ароматът на този парфюм за жени ще ви отведе на места за безкрайни оптимисти. В ароматът на Cloud ще усетите сладък гурме аромат с плодови и цветни нотки, съчетан с пробуждаща мечтите ароматна композиция в красив флакон.

Съставките на аромата включват комбинацията на лавандула, ароматна круша и сладко-свеж бергамот. След това надделяват деликатните нюанси на кокосова сметана с шоколадови бонбони. И всичко това, допълнено от екзотична орхидея – ванилия. Уханието на кашмир, нежен мускус и дървесни тонове оформят съчетанието, с което ароматът бавно отшумява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *