Експресна Програма за Отслабване

Експресна програма за отслабване

Вече сме в разгара на дългоочаквания, летен, но все още не толкова горещ сезон. Въпреки това все повече привърженици на плажа и морския бриз са планирали своята почивка. Около плажната ивица! До тук добре, но какво бихте направили, ако формата ви все още не е чак тоооолкова добре. А не е изключено и да клони към зле(ако все не е оставало време). А, ако формата е зле, както казваше дядо ми… азък за плажа и черното море. Естествено, че и в този последен на пръв поглед, момент можем да си направим един в кавички казано експеримент. Искате ли да отслабнете и да подобрите формата си за плажа само за няколко дни? Ако вашият отговор е да, то следващият летен материал е специално за вас, ок! ДЕСТИНАЦИЯ: СОФИЯ – СЛЪНЧЕВ БРЯГ Съни Бийч или нещо подобно беше произношението на един от най-известните родни курорти. Където купонът през лятото ври и кипи от късно вечер до зори. Но нека се върнем към основния въпрос, който ни вълнува – „Експресна програма за отслабване“. Още от сега ще ви подготвя, че наистина ще ви е много трудно, но пък ще сте доволни от резултатите, които ще постигнете благодарение на програмата. Както предполагам повечето от вас са запознати, че колкото повече калории изгаряме, толкова по-бързо ще изгорим подкожните мазнини. Но без да гладуваме. Нека да започнем с тренировъчната програма, която обикновено се нарича „кардио“! Кардио програмата е аеробна програма под която повечето спортуващи във фитнес залите, разбират кросово тичане на бягащата пътека, педалиране на велоергометъра, степер или пък кростренажор. От всички изброени, обаче най-добрият избор с цел повече и по-бързо изгорени калории, както и неограничаване на естественото движение е бягащата пътека. РАЗСТОЯНИЕ ОТ СОФИЯ ДО СЛЪНЧЕВ БРЯГ: 450 КМ Това е приблизителното разстояние, което трябва да изминем от София до морето, и от нас зависи за какво време ще го изминем и с какво. Веднага ви предлагам точно два начина за придвижване с които разходът на калории ще бъде коренно различен, но както казах, вие сте тези, които трябва да решите! 1. С BMV-ТО ДО МОРЕТО Определено това е едно добро решение, което обаче има един недостатък по нашата тема. Недостатъкът е разходът на калории. Тук BMV-то ще поеме голяма част в битката с калориите, но това няма да ви помогне. Например, 4 литра бензин съдържат 31 000 000 калории. Уау браво на BMV-то!

BMV 6 Beach

Броят на калориите е указание за това колко енергия доставя даден вид храна. Все пак BMV-то тежи около 1000 кг, така че, нормално е да си похапва добре! 2. ПЕШ ПО ШОСЕТО ДО МОРЕТО Това е и вторият вариант, който лично аз бих препоръчал с цел бързо отслабване за предстоящата плажна почивка, където формата, какво и да си говорим е от значение. И така, готови – ходом марш, напред пеш по шосето до морето. Шосето до морето в случая ще играе лентата на бягащата пътека, и от вас зависи, кога ще стигнете до плажа в зависимост от възможностите и скоростта, която поддържате.

Диета за бързо отслабване от корема и паласките

Трябва да изминете 450 км, което разделено на по 20 км на ден, прави около 22 дни. Ако имате само, толкова време до началото на лятната почивка, то започвайте! ДИЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ „ХАЙДЕ НА МОРЕТО“ Храненето е съществена част от нашия режим и грешките в него могат да доведат до редица проблеми с възстановяването и не само, но и с постигането на целта ни. Запомнете, че не трябва да гладувате, а да се храните на всеки 3-3,5 часа с подходящите храни в зависимост от вашата цел – отслабване(намаляне на подкожните мазнини) или повишаване на мускулната маса или взривна сила. Така след време метаболизма ви ще се забърза и ще горите още повече мазнини. Ако тялото приеме повече или по-малко калории, тогава се натрупва или се стопява мазнина. Приемането на 3 500 калории повече резултира в натрупването на 453.6 грама мазнина, която тялото използва за т.нар. черни дни. От друга страна, ако се изгорят с 3 500 калории повече от приетите за деня, това означава, че 453.6 грама мазнина се превръщат в енергия, за да се компенсира недостига на калории.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ „ХАЙДЕ НА МОРЕТО“

Ето и нашето лятно предложение с което отслабването или по правилно казано – намалянето на подкожните мазнини ще стане още по лесно.

Най-добър фитнес в София

PeptideFusion® е протен за тези, които искат най-доброто! Протеините на прах ще предпазят мускулите ни от разграждане и са особено подходящи за летните месеци, когато апетитът ни се губи. А, трябва да го поддържаме на 3-3,5 часа. Този протеинов концентрат ще ви стигне за около 22 дни, а толкова е и времето на вашата „Експресна програма за отслабване за морето“. Всеки поръчал-закупил този продукт ще получи нашият подарък – тренировъчна и хранителна програма с цел максимално бързо отслабване за плажа.

ТОЗИ МАТЕРИАЛ ВЕЧЕ НЕ Е АКТИВЕН! НО!!! ВИЖТЕ ТОВА!

Сигурно отслабване с pgx daily

Аз Мартин Гергов Ви обещавам, че ще сте с по малко подкожни мазнини от колкото сте в момента след изпълнение на плана. Също така обещавам, че ще ви бъде много трудно цели 22 дни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *