билки за потентност

Билковата „Epimedyumlu macun“ премахва умората и вдига яко потентността! Ефект след 30 минути! (+видео)

Повишаване на потентността при мъжете, премахване на умората и стреса, балансиране на кръвното налягане и още полезни неща? Всичко това и още повече предлага билковия продукт „Epimedyumlu Macun“ за който от няколко години вече, споделям на база опита си щом стане дума за билки за повишаване на потентността.

Видео! За да го изгледаш кликни на видеото!

ЗА ПОРЪЧКА И ОЩЕ ИНФО - КЛИКНИ ТУК ИЛИ НА ТЕЛ. 0893 889 768

На подобен билков продукт с друго име, който се консумира орално (през устата) попаднах случайно във фитнес залата по препоръка на приятел. Ефектът беше уау, но цената от 5-6 лева за доза не ми допадна. Това ме накара да потърся по-добра цена на продукта. И разбира се намерих най-добрата билка за повишаване на потентността, която някога съм ползвал, като цената й беше в пъти по добра (първата ползвана във фитнеса излизаше около 120-130 лв. за 240 грама, а другата 36 лева за 240 грама) и това е продуктът Epimedyumlu Macun!

И разбира се направих вече поне 10 различни и сполучливи теста за които ще разберете в следващите редове и видео материала (по долу). И продължих да я ползвам и споделям ефекта й!

Повишаване на потентността при мъжете с Epimedyumlu Macun (Епимедиум паста) – действие, съдържание, отзиви!

Epimedyumlu Macun се предлага в стъклено бурканче от 240 грама. Вкусът му е приятен и наподобява мед с канела. На пръв поглед може би ще кажете! Да бе да… глупости на търкалета! Но след като го пробвате ще разберете истината за която ви споделям във видео материала.

Билки за повишаване на потентността при мъжете

Растението Epimedium съдържащо се в „Epimedyumlu macun“ или на китайски Ин Ян Хуо се споменава в древния китайски лечебен сборник Шен Нонга „Канон на лекарствените растения“ датиран от 400 г. пр.н.е. Освен, че повишава потентността според моите лични експерименти, китайски лечители отбелязват следните полезни свойства на епимедиум:

  • подобрява функциите на бъбреците;
  • отстранява замайването;
  • възбужда чувствеността;
  • предотвратява преждевременната еакулация при мъжете;
  • подмладява организма;
  • премахва умората и стреса;
  • разширява капилярите и големите кръвоносни съдове;

Не търсете други билки за повишаване на потентността при мъжете, ако все още не сте пробвали този продукт е съветът ми на база личен опит. Мега добър и мощен продукт!

Epimedyumlu macun – съставките в продукта?

Хранителната добавка Epimedyumlu Macun съдържа: Епимедиум – 0,79 %, мед от цветя, глюкоза, сироп от черница, полен, соево брашно, рожков, овес, джинджифил, галанга, канелата, американски жен-шен, коприва, сибирски жен-шен, гинко билоба, тиква, аромат на ванилия, пчелно млечице.

ОЩЕ ЕДНО ВИДЕО ЗА EPIMEDYUMLU MACUN

ЗА ПОРЪЧКА ИЛИ ПОВЕЧЕ ИНФО - КЛИКНИ ТУК ИЛИ НА ТЕЛ. 0893 889 768

Тази паста наречена Epimedyumlu Macun е подходяща, както за преди полови контакт (когато си много изморен) , така и за преди тренировка. Дава ми много енергия, сила и издръжливост. Говоря напълно сериозно! Ползвам я, когато съм много отпаднал и ефекта е… топ! Приемам я на гладно (1/2 чаена лъжичка с 200-250 мл вода). Действието започва да се усеща след 30-40 минути.“ / Мартин Гергов – четирикратен шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001 г., Държавен рекордьор и автор на над 1000 публикации.

Повишаване на потентността с Epimedyumlu Macun и още за Епимедиум!

„Марти, пробвах тази сутрин „Епимедиум сладкото“ с мадамата. Бреййй много яко!“ / Споделено днес във фитнес залата от приятел на който я препоръчах!

Epimedyumlu Macun е сред най-добрите билки за повишаване на потентността

Преснимани отзиви за Epimedyumlu macun паста от фейсбук…

епимедиум отзиви и мнения
Отзиви за Epimedium

Според информация в интернет Epimedium е род цъфтящи растения от семейство Berberidaceae. Най-известният представител на този род е китайската билка ямс (Epimedium grandiflorum), която се използва в традиционната китайска медицина. Растението съдържа разнообразие от алкалоиди, включително берберин, палматин и епимедин А и В. Родът е наречен от Линей през 1753 г., който извежда името от гръцките epi- („на“) и medus („мед“), отнасящи се до за използването му като медоносно растение.

Епимедиумът е билка, която се използва в традиционната китайска медицина за повишаване на либидото. Епимедиумът, наричан още рогов кози плевел, е билка, която се използва в традиционната китайска медицина за повишаване на либидото. Смята се, че това става чрез увеличаване на производството на тестостерон при мъжете и прогестерон при жените. Най-ранното споменаване на използването на Epimedium за тази цел датира от 200 г. сл. Хр. от Shen Nong Ben Cao Jing (Класиката на Божествения фермер на Materia Medica).

Epimedium е род от около 150 вида цъфтящи растения от семейство Berberidaceae.

Родът е роден в Азия, Европа и Северна Америка. Повечето видове Epimedium са широколистни, но някои са вечнозелени. Листата на много видове Epimedium имат покритие от фини власинки, което им придава сребрист вид. Epimedium е род цъфтящи растения от семейство Berberidaceae, произхождащ от Източна Азия и Северна Америка. Най-често срещаното английско име е barrenwort. Родът е кръстен на гръцкия лекар Епимедий от Кноз (процъфтял през 1-ви век н.е.).

Epimedium съдържа около 180-200 вида, които произхождат от Азия, Европа и Северна Америка. Листата и корените на епимедиум се използват в традиционната китайска медицина повече от 2000 години. Съвременните научни изследвания са установили, че епимедиумът има редица лечебни свойства, включително: противовъзпалителни, противотуморни, антиоксидантни и имуностимулиращи ефекти. Научното име Epimedium идва от гръцката дума „epimeidion“, което означава „на земята“. Някои видове Epimedium се използват заради техните лечебни свойства, а други се отглеждат като декоративни растения.

Растенията Epimedium се отглеждат заради техните лечебни свойства. Използва се в традиционната китайска медицина от векове.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!

2 thoughts on “Билковата „Epimedyumlu macun“ премахва умората и вдига яко потентността! Ефект след 30 минути! (+видео)

Comments are closed.