Фитнес и Диета от Януари 2013

Фитнес, диета за отслабване януари 2013 годинаИ след като изпратихме старата 2012 година и посрещнахме началото на 2013, то Новогодишните празници се изчерпаха.
До, колко обаче се изчерпаха мастните запаси е въпрос с повишена трудност!

Навярно сте забелязали, че по време на празниците все повече хора, започват да мислят за обилните трапези богати главно на мазнини и въглехидрати.
Обилният прием на тези храни в комплект с по-забавения метаболизъм през зимния сезон, води до повишаване на подкожните мазнини или т. нар. надебеляване.
И след като отминат всички празници!

Точно сега си идваме на думата и си казваме, че от 01 януари 2013 година започваме.
Започваме стриктна диета за отслабване и ще тренираме всеки ден във фитнес залата!

МИСИЯ „ГАЗ ДО ДУПКА“ ЗАПОЧВА

Спомням си миналата година как точно на 1 януари в 7.30 часа дойде първия клиент на фитнеса, но за жалост фитнеса отваряше в 12.00 часа, но въпреки това го допуснаха в комплекса. Това е приказка! Казал е човекът, че от 01 януари започва, и започва!

Колко обаче ще си удържат на думата е въпрос, чийто отговор още от сега го знам.
Факт е обаче, че фитнесите се пръскат по шевовете, точно след Новогодишните празници, защото всеки желае да е във форма, която да го кара да показва тялото си.
Именно как да стартирате 2013 година в тази насока ще ви дам напътствия в следващите редове на първия ми фитнес материал за тази година!

СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ ЦЕЛТА

Първо планирайте нещата предварително, което ще рече, че първото нещо, което трябва да направите е да си намерите подходящ и удобен за вас фитнес център.
Ако сте напълно начинаещ, съветът ми е да се възползвате от услугите на индивидуален фитнес инструктор, а не на групови занимания.

Отслабване диетаФитнес инструкторът ще е човекът, който ще ви даде старта към вашата фитнес цел без значение дали е отслабване(намаляне на подкожните мазнини, повишаване на мускулната маса или взривна сила.
Така, че ще е необходимо да ви бъде изготвен и хранително-тренировъчен план.
Благодарение на силовата тренировка описана в тренировъчния план ще оформите мускулите си, но ще трябва да се въоръжите с доста сили и търпение(поне 3-4 месеца).
Хранителният план пък е необходим за възстановяването на тялото ви и предпазването му от травми(здравословни проблеми), които може да си навлечете, ако не го спазвате или пък решите да гладувате.
Запомнете, че бързото отслабване чрез гладуване е нездравословно и много опасно.

ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

В тази част от материала ми ще разгледам основните хранителни добавки, които можете да добавите към вашия план с цел по-лесно и бързо постигане на желаните резултати.
Ще наблегна на добавките с цел отслабване, защото хората имащи тази цел определено преобладават, а затлъстяването е много опасно за здравето като цяло.

Bio Fit Energy Booster

Диетолог СофияBio Fit Energy Booster е съвременен, бързо действащ стимулатор на енергийната продукция, мозъчната дейност и мастната обмяна. Повишава общата работоспособност и ускорява възстановяването, чрез ускоряване на кръвотока и образуването на азотен оксид. Повишава концентрацията и бързината на реакцията.

Отличен фет бърнер с двойно действащо действие. Изгаря мазнините и намалява телесното тегло, благодарение на термогенния и транспортиращ мазнините ефект.
Съдържание на една ампула: Л-Карнитин – 1000 mg; Л-Аргинин – 2000 mg; Синефрин – 4000 mcg; Кофеин – 100 mg; Зелен Чай – 25 mg; Холин – 220 mg; Витамини.

Ако желаете да поръчате този продукт и/или да научите повече за него, кликнете на следния линк: http://www.fitnessinstructor.biz/fatburner/index.php?route=product/product&product_id=127

Bio Fit Pepto Whey Protein

Пептиди протеинАко нямате апетит или нямате възможност да изпълните някое от храненията в диетата, то протеиновите концентрати идват на помощ с все сила и качество.

Аминокиселините от които се състои протеинът(може да си вземете и чисти аминокиселини за още по бърз ефект) се вливат изключително бързо в кръвния поток и атакуват директно мускулните клетки като възстановяват мускулната тъкан от микротравмите и разкъсванията, причинени от тежката тренировка.
Pepto Whey е 100% чиста микропептидна формула на съроватъчния хидролизат, която на практика е най-бързоусвояващия се протеин, съставен от над 50% ди и три-пептиди. Обогатен е с инстантизирани аминокиселини с разклонена верига(BCAA’s), около 5,5гр. в доза от 30гр, което усилва неговия мускулноизграждащ и антикатаболен ефект.

Ако желаете да поръчате този продукт и/или да научите повече за него, кликнете на следния линк: http://www.fitnessinstructor.biz/fatburner/index.php?route=product/product&path=36&product_id=125

Omega 3

Омега 3 мастни киселини за диетаИзключително полезен продукт за сърцето, намалява нивата на вредния холестерол, подпомага изгарянето на мазнините, увеличава притока на кислород до работещите мускули. Увеличава силата и повишава нивата на хормона на растежа.

Oмега3 мастни киселини – са ненаситени поликиселини и се намират в изобилие в рибените масла. Те имат голямо значение за здравето и доста често са една от последните добавки, които хората смятат да взимат.

Ако желаете да поръчате този продукт и/или да научите повече за него, кликнете на следния линк: http://www.fitnessinstructor.biz/fatburner/index.php?route=product/product&path=39&product_id=109

Витамини Bio Fit One a Day

Витамини One a DayBio Fit ONE-A-DAY е прецизно балансирана висококачествена формула от витамини, минерали и микроелементи, предназначена само с 1 таблетка да покрие на 100% дневните нужди от консумация на разнообразни плодове и зеленчуци.

One-a-day е най-успешно изработената многокомпонентна формула на пазара днес, създадена в немска лаборатория, за да отговори на последните открития на науката и практиката. Подходящ за хора, подложени на стресорите на съвременния живот, напрегнат умствен и физически труд, както и за активно спортуващи. Не съдържа ГМО и отговаря на всички европейски изисквания за безопасност и качество.

Ако желаете да поръчате този продукт и/или да научите повече за него, кликнете на следния линк: http://www.fitnessinstructor.biz/fatburner/index.php?route=product/product&path=39&product_id=133

Фитнес инструктор София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *