хранителен план

В подробности преди и след изготвянето на тренировъчен и хранителен план

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Хранителен план за отслабване или мускулна маса, взривна сила или пък тонус, хванал за ръка тренировъчния план е най-добрата комбинация за изграждане на красива и здравословна форма. И нещата са „фифти-фифти“. Което ще рече, че трябва да се отдаваш пълноценно и на двата плана.

Но, какво е необходимо за изготвянето на хранителен и тренировъчен план?

Един от често задаваните въпроси на потребители попаднали в блога ми е, дали изготвям хранителен план и/или тренировъчен. Както и дали, трябва да отговори на някакви въпроси.

  • Първо започваме с „Анкетната бланка“ за изготвяне на хранителен план или тренировъчен.

Първото нещо, което трябва да се направи е да се попълни специална „Анкетна карта“ и възможно най-подробно. Къде се намира тя и още подробности за нея ще намерите във видео материала най-горе в тази публикация.

След като попълните коректно и изпратите „Анкетната карта“, предстои препотвърждаване по телефеона и/или е-мейл. Възможно е да ви задам и допълнителни въпроси.

Каква е цената на съответната услуга и как става заплащането?

Възможно е съответния план да бъде безплатен, платен(ако е платен, заплащането се извършва предварително, посредством Международната система с двойна защита(и за потребителя и за изпълнителя) за фрийлансъри Fiverr.com) или подарък към някоя хранителна добавка. Описвам нещата с подробности преди началото на „Анкетната карта“ и/или в раздел „Условия за ползване“, който се намира преди бутона „Изпрати“ в „Анкетната карта“ (най-долу).

Колко време отделям за изготвянето на план?

Времето е различно в зависимост от ситуацията. Но със сигурност не по малко поне 2 часа без да включвам в това число времето за консултации. Имал съм случаи, когато някой клиент коментира, че 60 или 80 лева примерно му се вижда много скъпо при това за 2 странички писания!
В този случай още от сега ще отговоря с един пример за Пикасо:

„Преди много, много години една много богата дама поканила Пикасо да й нарисува картина. Той я нарисувал за 20-тина минутки и когато дамата го запитала, колко да му плати той отговорил – $1.000.000 госпожо.
Но как така! Tолкова много пари, попитала тя… вие рисувахте само 20 минутки. Госпожо, отговорил Пикасо… за да стигна до тези на пръв поглед 20 минутки съм рисувал почти денонощно цели 20 години!”

Надявам се, че разбрахте, какво ми е коствало и на мен за да ви предоставя тези 2 странички на пръв поглед! Колко години усилия, финансови средства, експерименти и лишения са ми стрували на мен за да извлека, изпитам и изцедя всичката тази специфична информация!

Имайте предвид и факта, че аз съм и 4-тен шампион на България, Държавен рекордьор по силов трибой и 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г.(след това спрях да се състезавам). Както и, че мои треньори са били едни от най-добрите такива:

  • Митко Илиев от Национална Спортна Академия „В. Левски“;
  • Андон Николов – Олимпийски и Световен шампион по вдигане на тежести;
  • Иван Абаджиев (треньорът на почти всички български Олимпийски и Световни шампиони по вдигане на тежести) ;
  • Доцент Димчо Бъчваров и др.

Ако желаете още сега да се възползвате от изготвянето на подходящ индивидуален хранителен план или тренировъчен! Посетете съответните раздели по долу и/или следвайте помощния видео материал в началото на публикацията.


Виж още от блога

[mp_row_inner] [mp_span_inner col=“12″] [mp_posts_grid query_type=“ids“ custom_tax_field=“slug“ posts_per_page=“3″ posts_order=“DESC“ ids=“1129, 1122, 1131, 1341, 1128, 1051″ columns=“2″ posts_gap=“30″ show_featured_image=“true“ image_size=“large“ title_tag=“h2″ show_date_comments=“true“ show_content=“short“ short_content_length=“200″ read_more_text=“Виж Повече“ display_style=“show_all“ load_more_text=“Load More“ filter=“none“ filter_tax_1=“category“ filter_tax_2=“post_tag“ filter_btn_color=“motopress-btn-color-silver“ filter_btn_divider=“/“ filter_cats_text=“Категории:“ filter_tags_text=“Етикети:“ filter_all_text=“Всички“] [/mp_span_inner] [/mp_row_inner]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *