Италиански Благотворителен Бал

Американски посланик Джеймс УорликЗа първи път в град София се проведе Италиански благотворителен бал с цел събиране на средства за незрящите деца от училище „Луи Брайл“. Балът е по случай 150 години от обединенито на Италия.

Домакин на благотворителното събитие беше хотел Рейнбоу Плаза в София, където се събраха представители на политически и светски елит на столицата. Сред гостите на събитието беше американският посланик Джеймс Уорлик и посланикът на Куба в България Тересита Камачо.
Водещи на специалната вечер бяха Силвия Лулчева и Любо Ганев.

Европейският съюз обяви 2011 за година на благотворителността и доброволния труд.
Именно такава е инициативата, която събра целия елит тази вечер.

ДА ПРОТЕГНЕШ НА НЯКОЙ РЪКА

Средствата набрани от гала вечерята ще бъдат дарени за подпомагане на незрящите деца от училище „Луи Брайл“-София.

Песните са част от албума на децата, носещ заглавието „С вихъра на танца“. „Много ли струва това, да протегнеш на някой ръка“, изпяха децата в хор, спечелвайки сърцата и аплодисментите на присъстващите. Почетен гост на италианския бал беше дон Фабио Сканапиесо Минутоло, принц на областта Каллереале и кавалер на Малтийскич орден.

„Щастлив съм да видя този красив град София“, започна той речта си тази вечер. Принцът изтъкна всички неща, които свързват двете ни страни. Тук сме в чест на 150 години от обединението на Италия, а това е единствената страна, кочто първо се е обединила културно, а след това и като нация.
Да живее Италия, да живее България“, приветства принцът. Източник: www.feda.bg

Още снимков материал от събитието ще намерите в раздел „Галерия“ на следния линк: https://mgergov.com/toraefimerida/?page_id=123

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!