Комплетк за брада

Случката на шейха в пустинята „Сахара“ с комплекта за брада „Black Edition“ от Trendhim

Търсите идеалния комплект за брада или подарък за брадат мъж? Това видео (по долу в поста) е за вас. В днешната ми тема преглеждам най-новия подаръчен комплект за брада от Trendhim. Всички брадати мъже заслужават да се чувстват добре със себе си.

Trendhim идва в луксозна черна метална кутия в която ще намерите – бръснач от неръждаема стомана с дръжка от палисандрово дърво, масло и олио за брада с уникален аромат. Trendhim е точно това, от което се нуждаете! Или от което се нуждае един шейх. И като казах шейх!? Нека ви споделя случката с комплекта за брада „Black Edition“ на един от най-известните шейхове в историята.

Trendhim – Tell Your Story

Това е история за брадатия шейх „Mr. 3Hours“, който живял в пустинята Сахара с Аладин и няколко камили. И така един ден той решил да си поръча комплект за брада, защото в пустинята нямало нито бръснарница, нито пък идвал бръснар. Шейхът не знаел откъде да го поръча и затова потъркал вълшебната лампа и повикал духа „Аладин“. Аладин му препоръчал да си вземе продукти за бръснене от сайта на компания, наречена „Trendhim“.

Комплект за брада

Шейхът бил толкова развълнуван след като получил този комплект за брада, че решил да направи и видео, което да остане завинаги в историята. Изгледайте го до край!

Видео материал. Кликни на видеото!

ВИЖ ЦЕНАТА НА КОМПЛЕКТА

Комплект за брада „Black Edition“ съдържа:

  • Масло за брада: масло от авокадо, кокосово масло, пчелен восък, масло от ший, арганово масло, масло от жожоба, масло от гроздови семки, какаово масло, алое вера, ананасово масло, масло от сладък портокал.
  • Олио за брада: масло от гроздови семки, арганово масло, масло от жожоба, рициново масло, масло от пачули, масло от черен пипер.
  • Бръснач: неръждаема стомана, дръжка от палисандрово дърво.

За Trendhim

Trendhim

Компанията „Trendhim“ е основана в края на 2007 година от Себастиан и Микел. Към днешна дата „Trendhim“ предлага над 3000 ексклузивни артикула и разполага с екип от над 100 страхотни и ентусиазирани колеги, много от които са на снимката по-горе. Още информация ще намерите на официалния сайта на компанията www.Trendhim.bg