Имаш 14 дни за да влезеш във форма! „Стисни зъби“ и се пробвай от раз!!!

fitnes instructor
Хайде на бас, че само за 14 дни можеш да влезеш в много по добра форма от сегашната? Готов ли си това лято или пък за другото да влезеш в по добра форма за плажа! Или пък просто ей, така, защото ти се налага, и защото ти го искаш. Повярвай в себе си. Стисни зъби и колкото и да е трудно – не отлагай! Старт!!!

Само сега ПОЛУЧАВАШ всичко, от което имаш нужда, за да влезеш във форма!

Със специалния пакет „14 DAY WAR ON FAT“ получаваш уникален фет бърнър за дълготрайно и ефективно отслабване и стопяване на мазнините(и целулита е мазнина). Получаваш още – индивидуална хранителна и тренировъчна консултация по телефона или вайбър в рамките на 30 минути(за абонати на територията на България) за максимално ефективни резултати. Нейната цел е да бъдат изчистени евентуално допусканите грешки, както и да отговоря на въпросите, които те объркват. Тази консултация с теб ще бъде проведена лично от мен Мартин Гергов – фитнес инструктор и 4-тен национален шампион по пауърлифтинг, здравен автор в Национални печатни(вестник „Труд“ , списание за бременност и майчинство „9 Месеца“) и онлайн издания(повече за моята биография вижте в раздела „За Мен“ ).

Какво, трябва да направиш за да започнем?

14 дниВсеки поръчал фет бърнър „Therma Cuts“ в интервала 20 юли 2017г. – 30 август 2017г. – получава и:
 • Тренировъчна консултация;
 • Хранителна(диетична) консултация;
 • Консултациите се провеждат по телефона или viber в рамките на 30 минути.

Какво е „Therma Cuts“ ?

Когато говорим за това как ThermaCuts топи мазнините, е добре да споменем два важни процеса, които се случват в тялото. Това са липолизата и термогенезата. Липолизата е процесът, при който телесната мазнина се разгражда, което води до образуването на мастни киселини. „ThermaCuts“ ускорява този процес и изгаря мазнините по-бързо. Целта на термогенезата е да произвежда топлина. ThermaCuts увеличава производството на топлинна енергия и ускорява метаболизма(горим по бързо мазнини). Видео презентация – изгледай и видеото с презентация от доктор преди да поръчаш! Този фет бърнър е подходящ, както за жени, така и за мъже над 18 годишна възраст. телефон за връзка фитнес инструктор

Вижте историите на хора, които вече са опитали продукта „Therma Cuts“!

Име: Рената Възраст: 36 години. Тегло: 89-64. Отслабнала с: 25 кг. 14 дневна тренировъчна програма
„Ще започна с това, че съм „пълничка“ откакто се помня. Преди време това не ме притесняваше толкова много. Не, че не исках да бъда по-слаба, но въобще не бях чак толкова амбициозна, че да започна някаква диета или да спортувам. И така цели 35 години килограмите се трупаха. Решението да отслабна взех преди да се омъжа. Мислех, че три месеца са достатъчни … Но уви … За щастие месец преди сватбата започнах да пия Thermacuts, да тренирам усилено и точно преди сватбата бях с 16 кг по-слаба! Това ме мотивира толкова много, че взех Thermacuts за още месец и отслабнах с цели 25 кг !“

Начин на приемане и съставки на продукта

Вземете две капсули два пъти на ден с много вода. Препоръчително е да се приема 30 минути преди хранене или тренировка, както и по препоръка на лекар или диетолог.

Съставки (дневна доза от 4 капсули):

Активни съставки:
 • Апетит контрол (TMProprietary Blend) : 1840.00 мгфитнес инструктор отслабване
 • Тирозин: 990.00 мг
 • Екстракт от зелен чай: 55% EGCG 500.00 мг
 • Горчив портокал екстракт 4: 1 350.00 мг
 • DoubleAction (TMProprietary Blend) : 330.00 мг
 • Кофеин безводен 170.00: мг
 • Екстракт от гуарана 22%: 160.00 мг
 • Контрол на кръвната захар (TMProprietary Blend) : 5.00 мг
 • Черен пипер екстракт – пиперин 95% : 5.00 мг
Други съставки: Микрокристална целулоза: 153.00 мг; Магнезиев стеарат: 48.00 мг; Колоиден силициев диоксид: 24.00 мг. Да се съхранява на хладно и недостъпно място за деца.

Поръчай специалния пакет за отслабване „14 DAY WAR ON FAT“

фитнес инструктор отслабванеСамо за 64 лв.(+5лв доставка) плащаш само фет бърнъра „Therma Cuts“. + Хранителна консултация; + Тренировъчна консултация; * Консултаците се провеждат от Мартин Гергов(4-тен Национален шампион по пауърлифтинг) по Телефона или Viber в рамките на 30 минути.

За помощ и/или въпроси ползвайте телефон – 0893 889 768.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *