L'Homme lacoste парфюм мнения

Получих подарък за Коледа от онлайн магазин Parfimo. Какво има в кутията? Отварям на живо!

Ако не знаете защо Коледа носи толкова красота, погледнете навън и вижте усмихнатите лица, веселите деца, щастливото си семейство и цялата доброта, която се носи във въздуха. Надяваме се тази радост и приказна атмосфера да бъде с Вас през цялата 2023-та година. Радостта не се дава само по Коледа.

Вие бяхте с нас през цялата година, затова с най-голямо удоволствие Ви поднасяме този коледен подарък. Благодарим Ви от сърце! Пожелаваме ви мирна Коледа и щастлива Нова 2023 година, изпълнена със здраве, любов и късмет. От екипа на Parfimo.bg и Elnino.cz.

С това послание ме посрещна първата част от подаръка, който получих за Коледа от Parfimo!

А втората част от изненада се намираше под картичката, чието послание споделих по-горе. Та точно под нея в гнездо от слама се намираше подаръкът, който получих днес. Какъв е подаръкът ще разберете във видео материала по долу, който излъчих на живо, още след като ми го достави веселия куриер от куриерската компания „Спиди“!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Спортен стил, елегантност и изтънченост са думи, които се отнасят за марка Lacoste и мъжките парфюми, които предлага. Мъжкия парфюм „Lacoste L’Homme Lacoste“ е дървесно-пикантна композиция от 2017-та година, предназначена за уверения и модерен мъж, който разчита на своите инстинкти и смело следва своите мечти.

l homme lacoste цена

Съставът на парфюма „L’Homme Lacoste“ включва:

  • Връхни нотки: ревен, дюля , сладък портокал, мандариново-портокалов аромат;
  • Средни нотки: джинджифил, жасмин, черен пипер, бадем;
  • И основа – кедър, амбра, ванилия, мускус, дървесни нотки.

Поставям този парфюм на Lacoste като ТОП мъжки парфюм за тази година, като имам предвид аромат и цена в едно. Супер цена и аромат, който супер много ми хареса! Мега як!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *