legion run bulgaria 2019

Запиши се за Legion Run Bulgaria 2019 и изпитай себе се в 5 км трасе с 20 препятствия

Legion Run Bulgaria 2019 отвори регистрациите си за всички, които желаят да участват и изпитат себе си. Боом! Това е най-якото риалити, което познавам и харесвам. Участвах миналата година на Legion Run 2018 за първи път. Тогава ме поканиха от отбора на „Birell“ и участвах, като преминах успешно и без травми през всички препятствия.

Как да участваш в Legion Run Bulgaria 2019 и какво всъщност е той?

Legion Run e отборно или самостоятелно бягане на 5 километрово трасе с над 20 препятствия от кал, огън, лед и бодлива тел. Реалитито се провежда веднъж годишно в различни държави по света включително и в България. Това е събитие в което имаш възможността да надскочиш себе си. Да преодолееш страховете си и да споделиш епични моменти с приятелите, колегите или семейството.

Ако желаеш да участваш е необходимо да се регистрираш онлайн (така спестяваш пари и си запазваш място) за участие до преди старта, който е на 06 юли 2019г. от 10:00 часа.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА - КЛИКНИ ТУК!

Това не е надпревара и не е състезание с другите. Това е чисто, стопроцентово забавление за пораснали! Готов ли си да изпиташ себе си? Не го мисли! Let’s Go!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!