legion run bulgaria 2019

Запиши се за Legion Run Bulgaria 2019 и изпитай себе се в 5 км трасе с 20 препятствия

Legion Run Bulgaria 2019 отвори регистрациите си за всички, които желаят да участват и изпитат себе си. Боом! Това е най-якото риалити, което познавам и харесвам. Участвах миналата година на Legion Run 2018 за първи път. Тогава ме поканиха от отбора на „Birell“ и участвах, като преминах успешно и без травми през всички препятствия.

Как да участваш в Legion Run Bulgaria 2019 и какво всъщност е той?

Legion Run e отборно или самостоятелно бягане на 5 километрово трасе с над 20 препятствия от кал, огън, лед и бодлива тел. Реалитито се провежда веднъж годишно в различни държави по света включително и в България. Това е събитие в което имаш възможността да надскочиш себе си. Да преодолееш страховете си и да споделиш епични моменти с приятелите, колегите или семейството.

Ако желаеш да участваш е необходимо да се регистрираш онлайн (така спестяваш пари и си запазваш място) за участие до преди старта, който е на 06 юли 2019г. от 10:00 часа.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА - КЛИКНИ ТУК!

Това не е надпревара и не е състезание с другите. Това е чисто, стопроцентово забавление за пораснали! Готов ли си да изпиташ себе си? Не го мисли! Let’s Go!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *