legion run bulgaria 2019

Запиши се за Legion Run Bulgaria 2019 и изпитай себе се в 5 км трасе с 20 препятствия

Legion Run Bulgaria 2019 отвори регистрациите си за всички, които желаят да участват и изпитат себе си. Боом! Това е най-якото риалити, което познавам и харесвам. Участвах миналата година на Legion Run 2018 за първи път. Тогава ме поканиха от отбора на „Birell“ и участвах, като преминах успешно и без травми през всички препятствия.

Как да участваш в Legion Run Bulgaria 2019 и какво всъщност е той?

Legion Run e отборно или самостоятелно бягане на 5 километрово трасе с над 20 препятствия от кал, огън, лед и бодлива тел. Реалитито се провежда веднъж годишно в различни държави по света включително и в България. Това е събитие в което имаш възможността да надскочиш себе си. Да преодолееш страховете си и да споделиш епични моменти с приятелите, колегите или семейството.

Ако желаеш да участваш е необходимо да се регистрираш онлайн (така спестяваш пари и си запазваш място) за участие до преди старта, който е на 06 юли 2019г. от 10:00 часа.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА - КЛИКНИ ТУК!

Това не е надпревара и не е състезание с другите. Това е чисто, стопроцентово забавление за пораснали! Готов ли си да изпиташ себе си? Не го мисли! Let’s Go!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!