Блог

Мартин Гергов на финали в Лос Анджелис

Уважаеми читатели на сайта ми, за мен е чест да ви информирам, че филмът „На война с мазнините без повиквателна“, който заснех и регистрирах за участие през януари тази година премина и последния кастинг.

Проектът ми вече се класира за финала на най-големия фестивал за трейлъри в Century City, Los Angeles.
Филмите класирани за финалите ще се прожектират в MGM Tower, Century City, където ще бъдат гледани от големи компании като HBO, Universal, Fox и Lionsgate.

Освен големите компании ще присъстват и по-малки компании, търсещи идеи и таланти.
Участниците в този голям фестивал са от цял свят и благодарение на мен и от България.

Специални благодарности

В тази публикация искам да изкажа специални благодарности и на моя екип без който този проект, нямаше да бъде осъществен, и най-вече на Веселин Тонов и Мирослав Рачев.

Всъщност благодарностите са и за всички мои приятели, които ми помогнаха да осъществя една награда, която бях подготвил за читателите ми на сайта за Новата 2010 година.
Историята е наистина интересна и идваща от това да направя добро на читателите ми и ето, че доброто ми се отплаща с добро, защото аз обичам работата си от сърце.

Бъдете позитивно настроени, не бъдете злонамерени, усмихвайте се често, не завиждайте и естествено спортувайте за самочувствие и добра форма, защото спортът и правилното хранене са здраве и красота, които със сигурност всеки заслужава и се нуждае.

Филмите ще бъдат прожектирани на 10 юни 2010 година в ICM Screening Room, Century City, Los Angeles, а до тогава, както и тогава естествено – стискайте ни палци! Алилуя : )

P.S. E-mail from Director: I’m very pleased to tell you that your trailer did well in our reviewers’ room and has been accepted for the festival. Congratulations!

Новини от 11 май 2010 г.: Променят датата и мястото на излъчване на Трейлър фестивала: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=473413 поради вероятността от голямо струпване на хора, които се обаждат да купуват билети, а такива не се продават, защото е частно вип излъчване! Мястото няма да бъде оповестено в сайта на компанията именно поради тази цел, а само на участниците!

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

2 коментара

  • Станислав Янев
  • май 4, 2010

  Браво! Стискам силно палци!

  Отговор
 1. Благодаря Станислав.
  Имаше и един участник във филма ми от Ивайловград с който се запознахме напълно случайно. Просто той се бе записал без да знае, че и аз съм от този град, но по стечение на обстоятелствата и двамата сме го напуснали. Лично аз от 1999 година.

  Отговор

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.