анорексия и фитнес по телевизия канал 3

Тази неделя по телевизия Kanal 3 от 14:00 часа в рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“ темата е: Анорексия и Фитнес

Тази неделя по телевизия Kanal 3 от 14:00 часа в рубриката „Сподели с Mr. 3Hours“ ще бъде разгледана важната тема за анорексията и фитнеса. Гост в рубриката е Ели Петрова, която е преминала по този път. Тя споделя подробности по темата и как е успяла да я победи с фитнес тренировки.

Първите симптоми на анорексията могат да бъдат почти незабележими, като малък паразит, който влиза в живота ти без да го осъзнаеш, често проникващ през прозореца на стреса. Следете предаването за ценни информации и съвети по темата. Не пропускайте да се включите и научите повече за тези актуални и значими теми.

Гледайте TV Kanal 3 HD Онлайн – тук или през вашия кабелен оператор

За да започне възпроизвеждането на телевизия Kanal 3 HD на живо – кликнете върху триъгълния бутон на видеото. Рубриките ми „Сподели с Mr. 3Hours“ и „Български създатели на надежда“ се излъчват в неделя от 13:00 часа, но днес ще бъде излъчена от 14:00 часа.

ЗА СТАРТ – НАТИСНИ БУТОН „PLAY“

P.S. Всяка неделя от 13:00 часа гледайте и видео рубриката ми „Български създатели на надежда“. Към днешна дата телевизия Kanal 3 HD може да се гледа от абонати към мрежата на A1, Telenor и някои други оператори. За повече информация попитайте вашия кабелен оператор!