На лов за оригинални маратонки в интернет! Puma срещу Adidas! Тест ревю!!!

оригинални маратонки

Да си намериш оригинални маратонки в интернет е нелека задача. Вижте видео материал(по горе) с моят опит и маратонките. В него ще разберете и от кой сайт в България продължавам да поръчвам, и препоръчвам след като направих необходимите тестове на обувките ми.

На лов за оригинални маратонки: Puma Vs Adidas!

Преди около година и половина аз поръчах през интернет оригинални маратонки и признавам, че да си намериш маратонки в Интернет не е лека задача. Именно и затова аз ще споделя своя опит с вас, като за целта споделих и видео материала по-горе, което най-вероятно вече изгледахте.

В него аз представих маратонки „Puma Carson Runner Camo„, които взех от сайта IZKUPI.ME и след година и половина тотално ползване на маратонките, изградих своето супер доверие към този онлайн магазин! Някои потребители може би ще кажат – да, защото си избрал „Puma“. Други привърженици пък на „Adidas“ ще споделя, че може би „Adidas“ е още по-добър. Моят опит показа, че след година и половина, почти всекидневно ползване на маратонките на „Puma те все още са много здрави и без разлепвания или скъсвания. Висококачественото изпълнение на маратонките, които аз взех от магазина IZKUPI.ME ме накара отново да се насоча към него.

Този път обаче целта е тичане на дълги разстояния. За целта са ми необходими висококачествени оригинални маратонки за да се предпазя от евентуални травми.

Ако желаете да тичате на дълги разстояния с цел изграждане на по-голяма издръжливост, както и по-голям разход на калории – съответно изгаряне на мазнини! Тогава са необходими професионални маратонки за тичане. Аз реших да тествам и марката „Adidas“ , като за целта се спрях на маратонки „Adidas AdiZero Adios 2 BOOST“. Моделът е на пазара от март 2015 година.

originalni maratonki Adidas AdiZero Adios 2 BOOST

Изключително леки и удобни, с обувките Adidas AdiZero Adios 2 BOOST ще изглеждате и ще се чувствате страхотно както докато тичате, така и при разходка в парка или в ежедневните си занимания.

Изработени са от Adizero – олекотени текстилни и синтетични материали за максимална лекота, проветрение и комфорт.

маратонки оригинални адидас

Обувките разполагат с:

  • Технология BOOST – представлява специален материал (междинна подметка), който предлага по-голяма издръжливост, амортизация, по-голяма дълготрайност и същевременно с това е по-лек и гъвкав от останалите междинни стелки.

Технологията BOOST се формира от TPU (термопластичен полиуретан) еластомер, който притежава висока устойчивост на износване и високо ниво на гъвкавост.

оригинални маратонки за тичане

При използването на този нов материал, дизайнерите от Adidas са насочили своите усилия върху концентрацията на енергийната възвръщаемост. Когато подметката се удари в земята енергията се губи. Благодарение на специалната BOOST технология енергията се абсорбира от крака и той не се натоварва излишно.

  • Continental – специална подметка разработена съвместно с един от най- големите производители на автомобилни гуми. Гумени подложки с подобрено сцепление за всякакъв терен.
  • adiWEAR® подметка за максимална издържливост, особено в районите с високо износване.
  • Torsion система, която не позволява усукване на крака при движение по всякакъв вид терени и осигурява стабилност.

Кликни тук
* Промоцията е валидна до изчерпване на количествата. КЛИКНИ ТУК ЗА ПОРЪЧКА!

След направения първи тест(включващ преглед и проба на маратонките, но не на терен за тичане) оставам с изключително добри впечатления от качеството на изпълнение. И отново на супер професионалното и любезно отношение на екипа на магазин IZKUPI.ME.

Очаквайте скоро второто ми ревю на маратонки „Adidas AdiZero Adios 2 BOOST“, когато ще опиша резултатите от теста ми на терени за тичане – крос на бягаща пътека и крос + спринт на 100 метра на открито(стадион).

маркови маратонки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *