pcr тест

Шменти капели ли е така популярният P(C)R тест? Моят видео коментар по темата!

PCR тест или PR тест да го наричам, този тъй известен тест за Covid-19 (обикновено грипче за мен с което се сблъскват хората, но превърнато в огромен страх на принципа „Прозорецът на Овертон„). Евалла на PR-те. Евалла, но в кавички казано. Не ви ли се струва цялата тази работа, някак си шменти капели? И защо няма стандарт на провеждане на този PR… упс… PCR тест!

Разлика има не само в цената, но и в начина на провеждане. Разбира се аз се сблъсках с разликите в провеждането на PCR теста на път за Гърция от България, и на обратно. Вижте, кои са те на пръв поглед на база опита ми!

PCR тест в България и PCR тест в Гърция – прилики и разлики

Когато си направих за първи път PCR тест по принуда, защото имах спешно пътуване до Гърция, иначе нямаше да си направя никога! О, уа-та-фа! Платих 130 лева! Представяте ли си? Плащаш 130 лева за тест който държавата ти го е наложила в случай, че пожелаеш да пътуваш за Чужбина! И смятате, че това не е здравен рекет! Рекет е разбира се. Рекет, който ограбва брутално хората без значение от финансовото им състояние, сред които безработни и такива на прага на бедността.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИК ТУК

Както и огромният рекет с маските против гнусната измислица COVID, чийто ефект на предпазване може да се сравни едно към едно с ефекта на тоалетната хартия, ако я използваш не за задника си, когато си ходил по голяма нужда, а да я фраснеш на лицето си. Съгласни сте нали! А сега изгледайте видео темата ми за приликите и разликите, относно PCR теста в България и в Гърция.

Зададохте ли си въпроса, защо няма стандарт за провеждане на този PR… упс… PCR тест?

Разлика има не само в цената, но и в начина на провеждане. Разбира се аз се сблъсках с разликите на път за Гърция и на обратно! И не смятам, че е правилно да принуждават доброволно нали… населението да си плаща за това.

Но масовката е търпелива и страхлива и това не е никак хубаво. Масовката не обича да спортува, но задължително отива на море и дискотеки, защото не остава време за спорт от работа. Нали така? Тя ще даде пари за здраве, но по най-вредния начин за него – мързел и лекарства! Вместо да инвестира в здравето си чрез фитнес упражнения и правилно хранене.

One thought on “Шменти капели ли е така популярният P(C)R тест? Моят видео коментар по темата!

  1. Petya Mladenova says:

    Тестът ти в Гърция е същият като бързият антиген тест в Словакия. Интересно, че се води PCR. В същата страна има опция за безплатни щатни и платени нещатни тестове. Платеният писиар тест (в двете ноздри и гърлото) варира до 39 евро. Кръвният е 25 евро. Антигенните са безплатни и почти на всеки ъгъл може да се направи.

    Не съм привърженик на измислената PR пЛандемия. За ваксина и дума да не става. Много неудобна е ситуацията с пътуването зад граница и се надявам една сутрин да се събудим в света, който познаваме – без Кромид. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *