Кралят на шейкърите „Promixx® Vortex Mixer iX Series“ гостува в студиото ми

promixx mixer

Promixx Vortex Mixer iX Series спокойно грабва титлата „Крал на шейкърите“ според мен Мартин Гергов. Като многогодишен фитнес треньор аз съм ползвал най-различни шейкъри, но този шейкър е върха. Определено английският производител се е постарал да създаде един спортен продукт, който се вписва със замах в днешния модерен начин на живот.

С интелигентна технология и превъзходен дизайн, миксерите PROMIXX са елегантни, стилни и са единствените миксери, които имат значение. Споделят от компанията.

И още повече за Promixx Vortex Mixer iX Series!

The mixer of choice for thousand of fitness professionals globally.

  • Trusted by 500,000 users Worldwide.
  • Endorsed by 1000+ elite athlete ambassadors „Best Seller“, „Most Wished For“
  • and „Most Gifted“ e-commerce award, four years running. / Team PROMiXX

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

За поръчка на PROMiXX® Mixer iX Series - кликни тук

Внимание! Не използвате вряла вода в шейкъра! Използването на изключително горещи течности може да доведе до повреда на чашата. Ако използвате за приготвяне на разтворимо кафе, течността е добре да бъде хладка и в никакъв случай вряла, поради опасност от повреда.

Често задавани въпроси за Promixx Vortex Mixer iX Series!

Може ли този шейкър да се мие в съдомиялна машина?

Не, моля, не поставяйте миксера в съдомиялната машина. За да почистите, просто добавете топла вода и капка препарат и активирайте вихъра за няколко секунди; извадете мотора преди изплакване. Забележка: Не използвайте шлака или абразивната гъба.

Колко дълго трае батерията, когато е напълно заредена?

PROMiXX iX-R & 2.0 отнема около 90 минути, за да се зареди напълно. Има светлинен индикатор, който ще се превърне от червено в зелено, когато зареждането приключи. Пълното презареждане трябва да продължи след около 1-2 мисии на ден за 4-6 седмици.

Може ли да премахнете батерията, за да почистите шейкъра?

Да, цялата моторна единица е подвижна и трябва да се държи далеч от водата при изплакване. За да почистите, просто добавете вода и капка препарат за миене на съдове; активирайте шейкъра за няколко секунди; извадете мотора за изплакване. Забележка: Не използвайте шлака или абразивната гъба

Може ли да разбивате с кремообразно фъстъчено масло?

PROMiXX не е предназначен за смесване на твърда храна – ние препоръчваме да опитате на фъстъчено масло на прах. Шейкърите PROMiXX са идеални за: протеин на прах; креатин; казеин; други хранителни добавки; млечни шейкове; бебешки формули; бъркани яйца и още много!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *