протеинова диета за отслабване

Това е Протеинова диета за Отслабване, и за Мускулна маса, и за Взривна сила!

Протеинова диета за отслабване, но и за мускулна маса в един от най-истинските смисли! Учудвам се на хората, които си хвърлят парите по разни „луксозни“ и скъпи хранения с екстравагантни имена. Но същите тези хора са и онези, които предпочитат, отново „луксозните“ тип Холивудски екшън, но несравними с доказаните и затвърдени завинаги базови упражнения.

Та в днешната ми тема ще говоря за най-истинското и правилно хранене богато на протеини. Което хранене го наричат „Протеинова диета“ и се тълкува веднага с отслабване!

Протеинова диета за отслабване и мускулна маса, но абсолютно истинска и на супер цена!

Богатото на протеини хранене се използва за намаляне на подкожните мазнини, повишаване и/или запазване на мускулната маса и взривна сила. Но в комбинация с правилния тренировъчен план и качествено изпълнение на тренировъчните серии и повторения. Което ще рече, че примерно да клякаш не е като да акаш(сори за израза).

Но нека ви представя протеиновата диета, която ми приготвиха в скромното кафе „Еллада“, гр. Ивайловград!

Всичко стана напълно спонтанно, защото си личеше, че храната ми с цел подготовка за състезанието „Фитнес модел 2018“ беше приготвена, така, както аз желаех! Че и в повече! Ето я и нея(във видео материала) , а след това ще обясня за продуктите в нея!

Няма сценарий! Всичко стана от сърце, както се казва, а дори и батерията на фотоапарата ми, която светеше в червено! Хах! И на нея й хареса и издържа не само за снимките, но и за видео материала с готвача!

Храната в моята супер протеинова диета за чиста мускулна маса и намаляне на мазнините!

Това високо протеиново меню приготвено лично за мен в кафе „Еллада“, гр. Ивайловград, включва:

  • Паниран свински дроб(но без олио) на грил тиган – около 300 грама;
  • Пържола от пилешко филе на грил тиган – около 200 грама;
  • Салата от варени картофи с пресен лук – около 200 грама;
  • Люта чушка – 1 брой;
  • Червено вино – 200мл.

Черен дроб и пилешко филе в моята протеинова диета!

Черният дроб е богат на протеини, но евтин като продажна цена В 100 грама суров продукт се съдържат: 21.39 гр. протеин; 2.47 гр. въглехидрати; 3.65 гр. мазнини; 134.00 калории. Черният дроб е богат и на витамини, и желязо.

протеинова диета за отслабване

Пилешкото филе също е богат източник на протеини, като съвета ми е да не прибягвате до дълбоко замразеното. В не малко от случаите ми по време на пазар съм попадал на пълно с вода пилешко филе, чиито качества няма да коментирам. Продуктите в менюто ми са на Свиленградския месокомбинат „Бурденис 93“ от които споделям, че не ям за първи път и съм доволен от вкуса им! Пилешкото месо е със следната хранителна стойност за 100 грама в сурово състояние: 120 калории, 25 грама белтъци, 2,5 г мазнини, 0 грама въглехидрати.

Варени картофи с пресен лук в диетата!

Варените картофи освен, че са вкусни и без мазнини, както с в много по малки количества въглехидрати от ориза и хляба например! Те са и с по нисък гликемичен индекс. Така, че съветът ми е да замените хляба в менюто си с печени и/или варени картофи!

картофи и диета

Люта чушка – натуралният фет бърнър от градината на баба

Лютата чушка има от среден до изключително лют(до припадък или кожно раздразнение) вкус. Причина за лютия вкус е наличието на съединението капсаицин, което в пиперливата чушка е 20 пъти по-голямо от това в сладката чушка.

Люта чушка 9 кликни тук
Виж подробна статия за лютата чушка! Кликни Тук!!!

Запомнете, че от правилното хранене зависи дали ще имаме успех по пътя към красивата и здравословна форма(като не забравяме и тренировките 50/50). Важно е да се храним възможно най-често с натурални чрез които да си набавяме така нужните ни съставки. Надявам се разбрахте, какво е протеинова диета за отслабване и не само!

Но в случай, че имате неясности – пишете ми в чата на сайта(вдясно) или в раздел „Контакти“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *