Родени на 18 май

Днес навършвам пълнолетие: Ставам на 45 години по Герговианския календар [+Видео]

Днес е специален ден за мен – навършвам пълнолетие по Герговианския календар! Ставам на 45 години и съм изпълнен с радост и ентусиазъм за предизвикателствата, които ме очакват. Като зодия Дракон по месеца, и овца по годината аз съм пълен с енергия и готовност да покоря новите върхове в живота си.

Този ден и следващите след него са повод да се съсредоточа върху физическото и духовното си развитие още повече. Ще практикувам Кунг Фу в Китай и ще започна по усилени и ежедневни фитнес тренировки, за да поддържам тялото и ума си в отлична форма.

Изпълнен съм с още повече сила и оптимизъм за бъдещето, което е присъщо на сите родени на 18 май под знаменателя и на зодия паяк!

Вярвам, че тази нова възраст ще ми донесе много успехи, здраве и щастие! Вярвам, че оценявате и саркастичното ми чувство за хумор, но в него има и истини, които не всеки може да разбере. А сега е време за видео в което ще научите повече за мен.

Та нека се върнем в дните в които бях един от най-силните сперматозоиди на планетата Земя!

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Не забравяйте да поддържате детето в себе си! Това е ключът към вечната младост и радост. Когато позволите на вътрешното дете да изпъкне, вие ще откривате нови начини да изпитвате удоволствие и да се наслаждавате на живота.

Бъдете любопитни, игриви, работливи, обичайте от все сърце, спортувайте и не се страхувайте да пробвате нови неща. Тази енергия ще ви зареди и ще ви помогне да останете позитивни, дори в най-трудните моменти. Така че не потискайте детето в себе си – прегърнете го и оставете да ви води към повече забавления и вълнения като един приказен… Дракон от света на приказките с щастлив безкрай!

One thought on “Днес навършвам пълнолетие: Ставам на 45 години по Герговианския календар [+Видео]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *