СПА Номинаци на България 2011

Спа номинацииЗа пореден път в България предстои да бъдат раздадени престижни СПА награди. Номинациите ще са в 10 категории и предвиждат обявяване на: СПА хотел на годината, СПА дестинация на годината, фирма за оборудване на СПА, фирма за СПА дизайн, комплекс медикъл СПА и др.

На 22, 23 и 24 октомври 2010 г., Кюстендил ще посрещне повече от 60 представители на бранша на браншови организации за СПА и УЕЛНЕС, БУБСПА, които със своите идеи, предложения и решения ще определят облика на следващите СПА номинации 2011 в България.

Хотел „Стримон“ в град Кюстендил ще бъде домакин на конференцията за избор на критерии за СПА номинации на България през 2011 година.

ЦЕЛТА НА СПА НОМИНАЦИИ 2011

Целта е да се популяризира и утвърди България като атрактивна и уникална СПА дестинация на Европа.
Наградата СПА хотел на 2010 г. бе връчена на СПА хотел „ПЕРСЕНК”- гр. Девин. , а веригата от СПА центрове „Виктория СПА“ със салони в София, Свети Влас и Пампорово получи две награди: за „СПА център на годината“ и за „СПА верига на годината“.

Наградата „Личност с най-голям принос в развитието на СПА в България“ бе връчена на Златко Златанов, а призът „СПА дестинация на годината“ отиде при община Сандански.

ОРГАНИЗАТОР И ПРОГРАМА НА ФОРУМА

Главен организатор и собственик на марката СПА НОМИНАЦИИ е „Ер Ди Партнерс“.
Програмата на форума в град Кюстендил за 23 и 24 октомври предвижда работни групи по категории, за определяне на критерии и номинации за 2011 година ще участват в работата на форума. Във втория ден е предвидена и кръгла маса.

Снимков и видео материал от Първите Годишни СПА Награди ще видите на следния линк:
http://www.facebook.com/pages/SPA-NOMINACII/140995819269263#!/pages/SPA-NOMINACII/140995819269263

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *