СПА Номинаци на България 2011

Спа номинацииЗа пореден път в България предстои да бъдат раздадени престижни СПА награди. Номинациите ще са в 10 категории и предвиждат обявяване на: СПА хотел на годината, СПА дестинация на годината, фирма за оборудване на СПА, фирма за СПА дизайн, комплекс медикъл СПА и др.

На 22, 23 и 24 октомври 2010 г., Кюстендил ще посрещне повече от 60 представители на бранша на браншови организации за СПА и УЕЛНЕС, БУБСПА, които със своите идеи, предложения и решения ще определят облика на следващите СПА номинации 2011 в България.

Хотел „Стримон“ в град Кюстендил ще бъде домакин на конференцията за избор на критерии за СПА номинации на България през 2011 година.

ЦЕЛТА НА СПА НОМИНАЦИИ 2011

Целта е да се популяризира и утвърди България като атрактивна и уникална СПА дестинация на Европа.
Наградата СПА хотел на 2010 г. бе връчена на СПА хотел „ПЕРСЕНК”- гр. Девин. , а веригата от СПА центрове „Виктория СПА“ със салони в София, Свети Влас и Пампорово получи две награди: за „СПА център на годината“ и за „СПА верига на годината“.

Наградата „Личност с най-голям принос в развитието на СПА в България“ бе връчена на Златко Златанов, а призът „СПА дестинация на годината“ отиде при община Сандански.

ОРГАНИЗАТОР И ПРОГРАМА НА ФОРУМА

Главен организатор и собственик на марката СПА НОМИНАЦИИ е „Ер Ди Партнерс“.
Програмата на форума в град Кюстендил за 23 и 24 октомври предвижда работни групи по категории, за определяне на критерии и номинации за 2011 година ще участват в работата на форума. Във втория ден е предвидена и кръгла маса.

Снимков и видео материал от Първите Годишни СПА Награди ще видите на следния линк:
http://www.facebook.com/pages/SPA-NOMINACII/140995819269263#!/pages/SPA-NOMINACII/140995819269263

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!