Стрелбище в София град

Да пострелям отново с бойни патрони след 10 години, но не с АК-5,45 (жалко)

Като бивш военен съм стрелял с пистолет „Макаров“, РПГ, автомат „Калашников“ – 5.45 (най-много с него съм стрелял), оръдеен автомат, тежка и лека картечница, снайперова пушка „Драгунов“ и още, и още. Но това беше преди повече от 10 години. Днес реших отново да си припомня военните години и признавам, че съм позабравил!

Имах желанието да стрелям с АК-5.45, но на закритото стрелбище на което ходихме беше забранено да се стреля с „Калашников“ и напълно нормално. Избрах един от всичките над 10 различни видове пистолети и let’s go. Разбира се имах попадения и в 10-ката!

Да постреляме на едно закрито стрелбище в София град

Бях позабравил как най-лесно се пълни пълнител, но разбира се се справих. И разбира се бях доста позабравил как се държи правилно пистолет по време на стрелба. Но след като си ударих палеца вече няма да повторя грешката си :).

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА ОТ YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

По време на стрелбите дойде и любимата ми Miss 3Hours, която въпреки, че за първи път стреляше с бойни патрони (а очакваше, че ще бъдат хаосни :)) се справи много добре.
Но следващия път ще стреляме с автомат „Калашников“, защото е много по яко от стрелба с пистолет.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!