Фитнес треньор личен

Дисциплината е в основата на всяко едно начинание! Без значение от изхода му!

Когато заговорим за резултати, когато заговорим за постижения, когато заговорим за напредък! Винаги има една крачка от която зависят следващите. И тази крачка може да бъде определяща в живота ни. Защото от нея зависи как ще изминеш пътя, който си избрал. Без значение дали този съзнателно или несъзнателно избран път е добър или лош! Tази крачка е крачката наречена – дисциплина!

Какво е дисциплина?

Когато заговорим за дисциплина, то веднага се сещаме за онази дисциплина в армията. Истинската армия, която отдавна не „съществува“ по българските земи!

Физарядка изпълнение

И все пак истинската задача на дисциплината е да постави ума в такова положение, че да е свързан с позитивното и креативното. Обикновено ние желаем да бъдем позитивни и креативни, но нашата умствена нагласа ни възпира в много от случаите. Има твърде много причини в живота за объркване! Има постоянна борба с нас самите. И именно затова е необходимо да бъдем дисциплинирани и мотивирани!

В следващите редове ще изброя, няколко мотивиращи поста, относно дисциплината:

  • Дисциплината е майка на победата. — ген. Александър Суворов;
  • Дисциплината укрепва ума и го прави неподатлив на разяждащото въздействие на страха. — фледм. Бърнард Монтгомъри;
  • Ефективният мениджър изгражда дисциплина и гордост у служителите си, така че да се чувстват част от организацията на най-високото й ниво. — Алън Акселрод;
  • За мен дисциплината значи любов. Да дадеш любов, значи да вкарваш ред и сигурност в живота, а това е много по-добро от всякакви ласки. — Сизар Милан, из „Говорещия с кучета“;
  • Ние трябва да тренираме войниците си, за да побеждават. — ген. Джордж Патън;
  • Със самодисциплина е възможно почти всичко. — Теодор Рузвелт.

Как се изгражда дисциплина?

Днес няма задължителна казарма(не говоря за онази просташката, която познавате), няма задължителна дисциплина! Дори и в училище я няма! А да изградиш дисциплина сам е едно голямо препятствие.

Трудно е, но не и невъзможно! И ако въпреки всички си решил да започнеш от някъде, то виж следните мои предложения! Те са със спортна насоченост, защото системното правилно спортуване и правилно хранене са неизбежен път към дисциплината!

Предложение номер 1

Започни тренировки в стил „На война с мазнините без повиквателна“. Да, точно така! Събуждаш се сутрин в 5.45ч. Бърз тоалет. Чаша протеинов шейк и бегом марш за крос от 5 километра.

Село Одриниц Ивайловград

Храни се правилно в точен час на всеки 3 часа и не намирай оправдание, че не си успял да направиш храненето си, защото… И още!

  • Прави своята силова тренировка със свободни тежести почти всеки ден.
  • Тренирай по една мускулна група на ден, защото така ще можеш да я развиеш най-бързо и най-качествено.
  • По възможност тренирай винаги със сериозен тренировъчен партньор или фитнес треньор, който да ти помага в работните серии.

Предложение номер 2

Ако поради натоварения ти график, наистина не ти остава време за тренировки в публичния фитнес център – не се предавай! А започни тренировки в къщи! Като за тази цел бих ти препоръчал книгата на Шварценегер „Тайните на моя успех“.

„Пътят към него е 10% силно желание и 90% изпотяване…“ / Арнолд Шварценегер/.

Книгата представлява професионално ръководство за мускулно развитие. Едни от най-важните упражнения с които може да дадете старт на своите занимания, както в домашни условия, така и във фитнес залата след време.

Класиката в жанра или както искате го наричайте. Арнолд Шварценегер – културистът на всички времена. Научете истината!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!