тренировка за издръжливост

Тренировка за издръжливост на открито с един от кандидат-президентите на РБ!

Тренировка за издръжливост и как се справят кандидат-президентите на РБългария! Тренировките и правилното хранене са важни не само за щангистите. Правилните тренировки и правилното хранене са важни за всеки човек, който се грижи за здравето си. А здравето и издръжливостта, изградена благодарение на тренировките и качествената храна, помагат във всяка една дейност – умствена и физическа!

Тренировка за издръжливост с политика Кемил Рамадан (кандидат-президент на РБългария).

В днешната тема ще ви представя част от тренировката за издръжливост, която заснех за читателите на блога ми. Изключителна благодарност изказвам за съгласието на Кемил Рамадан, че прие предложението ми. От личен опит знам, че повечето хора, които не упражняват състезателен спорт, освен от красиво тяло се нуждаят и от издръжливост. Всъщност наред с тренировките за издръжливост идват и красивите форми. Но за да има успех, ни е нужна сурова дисциплина! И като казах дисциплина! То няма как да не се насочим към специалната ми програма, която харесаха и Американците преди години „На война с мазнините без повиквателна„. Тренировката проведохме в гориста местност в покрайнините на град София. За да бъде полевото занятие, още по реално! Включих в тренировката и автомат „Калашников“ , но за да „убиваме“ мазнините.

И битката започна. Вижте видео материала!

Започнахме с крос под наклон в гориста местност. Кросът е едно от най-добрите упражнения за изграждане на издръжливост. Съпротивлението беше повишено с истинската бронежилетка(около 15 кг) с която беше облечен трениращият и истински автомат „Калашников“ (7,62 мм) в ръка. Кросът загрява мускулатурата на цялото тяло, прави я по гъвкава и намаля риска от травми за предстоящите упражнения. Препоръчителният крос(редува се тичане с ходене) за начинаещи е 2-4 километра, който трябва да се увеличи до 10 км/ден.

Тренировка за издръжливост: Напади с автомат „Калашников“ зад врат

Нападите се много добро упражнение за повишаване на издръжливостта на бедрата и седалищните мускули. Те изграждат издръжливостта при изкачване на стръмни терени.

Клек с раменен разкрач с автомат „Калашников“ зад врат

Клякането е базово упражнение за издръжливост. При него активно участват седалищните мускули и бедрата. Правилното изпълнение на упражнението изисква, тазобедрената става да е по ниско от колянната става в най-долната точка на движението. Само по този начин ще натоварим активно едни от най-коравите мускули в човешкото тяло – седалищните.

Пълзене

Пълзенете повишава психическата издръжливост на първо място. Представете си, че нямате възможност да се движите по друг начин! Винаги има решение! Най-добре се пълзи в кал съчетана с проливен дъжд, но за съжаление в снимачния ни ден времето не беше такова.

Лицеви опори

Лицевите опори са упражнение, което „замества“ вдигането на щанга от лег. Те могат да бъдат изпълнявани при липса на фитнес зала и свободни тежести. Това упражнение активно натоварва гръдната мускулатура, както и трицепси, рамене и други.

Коремни преси

Здравата коремна мускулатура е като бронежилетка. Да, да! Бронежилетка в живота. Тя в комплект с развития дълъг гръбен мускул ни предпазва от безброй травми. Така, че не забравяйте коремните преси!

Фет бърнър за издръжливост и отслабване

В началото е лесно. Имаш сила и издръжливост за която допринася правилното хранене. Но, когато въглехидратите се поизчерпат, тогава става наистина трудно! Именно тогава се кове издръжливостта(и физическа, и психическа). Тогава пещта в която изгарят мазнините е в своята сила! И точно тогава не трябва да се отказваме!
Фет бърнър за отслабване
Фет бърнър „Therma Cuts“
Именно в тази насока препоръчвам един от най-добрите фет бърнъри, относно качество и цена в едно! Името му е „Therma Cuts“! Казвам го от личен опит, и опит с клиенти във фитнес залата на които съм я препоръчвал, и са я ползвали. Тя е за желаещите да отслабнат, както и за повишаване на енергията и издръжливостта в критични моменти на отпадналост и липса на мотивация за тренировка.

Вижте и следното видео с презентация

И е на супер цена! Какво повече: 1 опаковка: 64.00 лв. 2 опаковки + 1 подарък = 3 опаковки: 129.00 лв. 3 опаковки + 3 подарък = 6 опаковки: 193.00 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *