Мощен прилив на мотивация с горелката на мазнини без кофеин „Stim Free“
Блог, Тест блогър ревюта

Мощен прилив на мотивация с горелката на мазнини без кофеин „Stim Free“

Това е най-мощният фет бърнър(горелка на мазнините) без кофеин, който съм срещал на пазара. Името му е „Grenade Stim Free“ и идва от Обединеното кралство Великобритания. Създаден е от екип бивши военни в полза на всеки, който желае да изгради красиво и издръжливо тяло.

Видео материал за Фет бърнър без кофеин – „Grenade Stim Free“!

Thermo Detonator Stim Free® е Фет бърнър без кофеин.
Най-новият фет бърнър на пазара за 2016г., който използва външна и вътрешна капсула, предназначен да даде своите патентовани активни съставки на тялото за максимални резултати.

Видео материал(ревю). За да го изгледаш – кликни на видеото!

  • Формула без кофеин;
  • Патентована Dual Technology® Release;
  • Идеална подкрепа за тези, които спазват план за отслабване.
Кликни тук за поръчка или на телефон - 0893 889 768

С този фет бърнър без кофеин ще може да се наслаждавате и на любимото си кафе, именно защото в него няма кофеин. Също така е подходящ и за всеки, който избягва кофеиновите напитки и капсули!

Описание на двойната капсула на „Stim Free“ – фет бърнър без кофеин!

Външна течна капсула

Външната течна капсула съдържа само CLA (кларинол) от най-висок клас и се използва за незабавно освобождаване или т.нар. „фаза на първо усвояване“. Състои се само от високо био-налична 80% форма на триглицеридите на конюгирана линолова киселина, която се усвоява по-бързо от други стандартни формулировки.

фет бърнър без кофеин за отслабване

Вътрешна капсула

Вътрешната капсула съдържа авангардна термогенна формула без включени нежелани стимуланти. Тази вътрешна капсула впоследствие метаболизира, като част от „втората фаза на усвояването“ и е заредена с:

Ацетил L-карнитин, произвеждан в тялото от аминокиселините лизин и метионин и до голяма степен синтезиращ се в черния дроб и бъбреците.

бързо отслабване фет брнър

Патентован Phytophare® екстракт от зелен чай, силно концентриран в съотношение 10: 1 екстракт от зелен чай. Phytophare® е извлечена само от активни вещества и не се концентрира с „инертни“ растителни вещества, като вода и целулоза. 60 mg в доза от Phytophare® е еквивалентно на 600 mg от стандартен зелен чай.

CapsiAtra®CH-19 Sweet (3% Dihydrocapsiate), когато става въпрос за съставки за управление на теглото. CapsiAtra®, е съединение в Сладките пиперки. CapsiAtra® има обширни данни за безопасност и токсичност, събрани от над 50 публикувани изследвания отразяващи ползите от него за упражнения, контрол на теглото, издръжливост и обмяната на веществата.

Прием на Thermo Detonator Stim Free:

  • Вземете 2 капсули 30 минути преди да си легнете с чаша вода – съветва производителя.
  • Вземете 2 капсули 20 минути преди тренировка чаша(250 мл) вода пък съветвам аз Мартин Гергов на база опита ми като състезател и системен ползвател на редица хранителни добавки.
  • Интервал между отделните приеми – поне 6 часа между приема на дозите.

Пийте поне 8 чаши вода на ден, спортувайте и спазвайте хранителен план. Да не се превишават 4 капсули на ден(според производителя).

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.