фитнеси в София

Най-добрите фитнес зали в София на база безпристрастни отзиви в Goolge и фитнес блогъри

Кои фитнес зали в София са най-добрите и имат добър фитнес инструктор? Това е дилема, пред която се изправят все повече хора в Столицата, когато стане въпрос за избор на най-добрата фитнес зала, в която да ваят красиво тяло. Но, какво ще рече „най-добри фитнес зали“! В следващите редове се постарах да ви запозная с моите виждания по темата на база опита ми и на клиенти, както и на служители от една голяма фитнес верига.

ТЪРСИШ ФИТНЕС ТРЕНЬОР?

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО!

За да научиш повече за моята биография, изгледай видеото

ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

фитнеси "west gym" работят и с карти "multisport"

Ако желаеш консултация с мен, да ти бъда личен фитнес треньор, да препоръчам хранителен и/или тренировъчен план. Разгледай плановете по долу!

Планове
VIP 8
240 лв
Пакет от 8 тренировки с личен фитнес треньор с 1 потребител
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Валидност: 30 дни
Виж Повече
VIP 12
340 лв
Пакет от 12 тренировки с личен фитнес треньор с 1 потребител
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Валидност: 30 дни
Виж Повече

Попълни "Анкетната карта" и да започваме!

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Посочете травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана, ако имате такива
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 60 минути във фитнес зала
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв
* Тренировката с личен треньор е с продължителност до 90 минути и се провежда в избрани фитнес центрове в гр. София. Пакетът тренировки е с валидност 30 дни (не включва официални почивни дни) от датата на провеждане на първа тренировка и не включва цената за вашето посещение на фитнес залата.
Изберете фитнес зала в град София за провеждане на тренировките с личен треньор. Фитнес центрове "West Gym", работят и с карти "Multisport".

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...

...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

„Нашите виждания за най-добри фитнес зали в София няма да ви го споделяме, защото предпочитаме клиентите да си кажат думата. И още повече от особена важност за нас е, когато някой, ей така без да го молим сподели мнение за нас.“ / Pulse Fitness & Spa

И се впуснах да търся мнения в Google search. А темата е:

Фитнес зали в София – кои са най-добрите?

Отзиви за най-добрите фитнес зали в София и инструктори или треньори има хиляди. Разбира се повечето от тях са кратко представени с текс и/или със звездички в Google отзиви. Но попаднах на едно доста задълбочено и безпристрастно изказване по темата, направено от фитнес блогъра Светослав Ковачев. Светослав от fitnesstime.eu e написал една чудесна статия, която със сигурност ще бъде полезна на всеки, който се затруднява в избора си на най-добрата фитнес зала в София. Ще я цитирам с леки корекции за да съм в крак с правилата на Google и новостите, но оригиналът ще прочетете в неговия блог.

Фитнес зали в София
Pulse Fitness & Spa Mladost, Снимка: Фейсбук

„Коя фитнес зала в София да изберем? Светослав се спира на две от най-големите фитнес вериги в София – “А******” или “Pulse Fitness & Spa”? Напълно естествено и той бива изправен пред същата дилема, и на пръв поглед двете вериги фитнес центрове, ценово са почти на едно ниво.

В Pulse Fitness на бул. България – освен фитнес залата и груповите занимания, може да се ползва и СПА центърът. Ако обаче се ползва и закритият  басейн с почти Олимпийски размери, това съвсем леко повишава цената на картата.

С една карта ползваш всички фитнес зали в София

Първото нещо, което е от голямо значение в днешния забързан начин на живот е местоположението на фитнес залата. Фитнес зали днес има почти във всеки квартал в големите градове, но от огромна важност е и местоположението. Най-добре е същото да бъде в близост до дома и още по добре е да бъде в близост до работа. И може би си задавате въпроса, каква е разликата – фитнес залата да бъде в близост до дома и в близост до мястото, където работите.

На база разговорите ми с клиенти като дългогодишен фитнес треньор ще споделя, че! Болшенството от тях предпочитат фитнес залата да бъде в близост до работното място поради следните причини:

  • Можеш да отскочиш за тренировка в обедната почивка;
  • Можеш да тренираш веднага преди или след работа, като по този начин ще избегнеш големите задръствания из Софийските улици. Така пестиш време, а то е безценнен ресурс.

Ако фитнес залата е близо до дома ви, но пък работите в другия край на София. Оу! Тогава положението с тренировките, може да бъде доста затормозяващо. И ето защо:

  1. Да кажем, че избирате да тренирате сутрин преди работа! Сложно! (ех как ми се спи) . Но да кажем, че ставането рано не е проблем! Фитнесите отварят най-рано в 6.30 – 7.00 часа. От тук следва тренировка около час. След това душ. И след това бързай за работа в задръстването след 08.00 часа, защото все пак не сте на фитнес в Кърджали или друг по малък град;
  2. Ако решите да тренирате пък след работа, тогава се получава следното. Скачате в задръстването, и когато стигнете до фитнес залата, тогава! Разбира се леко поизнервени (не препоръчваме да се изнервяте :)) от трафика!

Фитнес зали, фитнес уреди и членски карти

„Тъй като имам две години тренировки във фитнес зали A****** и малко повече в Пулс фитнес, смея да твърдя на база дългогодишния ми опит и като фитнес треньор, че фитнес уредите и машините във верига фитнес и спа центрове „Пулс“-  превъзхождат като брой и удобство тези в „A******“ споделя фитнес блогърът Светослав Ковачев.

fitnes zali

Също така хубавото и на двете фитнес вериги: Пулс и А******  е, че с една карта имате достъп до всички зали в град София без да се доплаща допълнително при стандартните карти. При промоционалните вече има разлики.

Членска такса има и в двете вериги фитнес зали, но с тази разлика, че в А****** фитнес зали, ако пропуснеш месец, трябва наново да заплатиш първоначална членска такса. Докато в Пулс фитнес при подписването на договора плащаш за целия му период членската такса в размер на 50 лева споделя в сайта си блогъра.

Фитнес зали и паркиране

Паркирането в близост до фитнес залата в никакъв случай не бива да се подценява, особено ако сте с автомобил. Понякога може дори изобщо да не си намерите място за паркинг или пък да се наложи да плащате допълнително за него.

„За двете ми години членство във фитнес зали А****** , (тренирах основно на бул. Черни връх), ползването на паркинга на магазин Lidl беше кошмарно след работа /18ч./ И през уикендите там пак трудно се намираха места за паркиране. Същото се отнася и за А****** фитнес до таурите на КАТ.

Докато в Пулс фитнеси нещата стоят така! Два големи паркинга и обикаляща охрана (спортувам в „Pulse Fitness & Spa Bulgaria) и когато е пълно, директно те насочват към свободните паркоместа и навигират дамите с трудности при паркирането. Pulse fitness and Spa на бул. България разполага и с автомивка, което е удобство и спестява време, ако обичате да поддържате автомобила си чист.

Фитнес зали и час пик

След 18.00 часа, както сами се досещате, голяма част от работещите хора се насочват към фитнес залите за тренировка. След две години тренировки в А******  фитнес, в Pulse Fitness & Spa почувствах свободата да тренирам спокойно, предвид голямото количество фитнес уреди и липсата на изчакване по машините… споделя безпристрастно Светослав Ковачев.

Ще се радвам да споделите в коментар и Вашите виждания по темата за „Най-добрите фитнес зали в София“ на база опит! Благодаря! 🙂

2 thoughts on “Най-добрите фитнес зали в София на база безпристрастни отзиви в Goolge и фитнес блогъри

  1. Камелия says:

    Привет. Каква е цената за тренировки с фитнес инструктор? Бихте ли препоръчали примерен хранителен режим за отслабване!

    Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *