Най-добър хотел в Смолян и мнения на база опита ми

На почивка с усмивка заедно с малки деца и домашни любимци в „Маунтин Лейк“ до Смолянски езера

Казват, че не е лесно да се почива с малки деца и домашни любимци (последните в доста случаи не биват допускани в редица хотели). Те винаги са енергични и активни, което означава, че имат нужда да бъдат забавлявани през цялото време. Ако отивате на почивка със семейството си, трябва да потърсите място, където има много удобства и за децата. Но и за домашните любимци, ако си имате такива. В този материал ще ви споделя как да намерите идеалното място за почивка, което ще бъде подходящо за нуждите на вашето семейство.

Снимки от Смолянски езера и хотел Маунтин лейк

В днешната си публикация ще ви отведа из красотите на Родопа планина до град Смолян. И мястото, което съм подбрал е приказен хотелски комплекс сгушен между Пампорово и Смолянските езера. Съчетал в сърцето си всичко необходимо за вашата индивидуална или семейна почивка. Както и за семейства с деца, а дори и с домашни любимци. Името на този хотел в Смолян, който се намира сред красивата природа на Родопите е хотелски комплекс „Mountain Lake„.

На гости в хотелски комплекс „Маунтин Лейк“ и разходка в района на Смолянски езера

Във видеото по долу ще видите част от красивата природа в региона на комплекса, както и „Маунтин Лейк“ отвън и отвътре (обзавеждане на апартамента в който се настанихме и ресторанта.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Маунтин лейк (Mountain Lake) е хотелски комплекс разположен на 1500 метра надморска височина в непосредствена близост до красивите Смолянски езера, на южния склон на връх Снежанка. Това приказно място е в близост и до град Смолян, курортния комплекс Пампорово и само на 90 километра от летището в Пловдив.

Hotel mauntin lake Smolyan

В близост е и граничния пункт „Златоград – Термес“ на Българо-Гръцката граница, като до Бяло море се стига за около 180 минути с автомобил. Местността на Смолянските езера, в който е разположен и хотелския комплекс „Маунтин лейк“, притежава освен красивата и чиста природа, и една уникална природна даденост.

Смолянски езера хотели

И това е отрицателното йонизиране на въздуха, което влияе много благоприятно на човешкото здраве. А иглолистните и гъсти гори произвеждат фитонциди, които правят въздуха още по здравословен за хора, страдащи от хронични заболявания на горните дихателни пътища и алергии.

Изглед сред природата в близост до хотелски комплекс Маунтин Лейк и Смолянски езера

Построен в типичен родопски стил, Маунтин Лейк се ражда в сърцето на Родопите до град Смолян. Запазения оригинален чар и горски мир, цветните градинки са магнетична отмора за очите и наслада за душата на всеки посетител. Още от мига, в който тръгнахме по криволичещия планински път, водещ към мястото на нашата почивка – хотел „Маунтин лейк“, се усеща мириса на диви билки и цветя.

Пътека към Смолянски езера и мнения

Ще усетите и полъха на прохладния есенен вятър пронизващ се между галещите лъчи на слънцето. И всичко това поднесено с малките капчици чиста утринна роса, ще ви пренесе в свят на истинското чувство на свобода и блаженство, породен от магията на Родопа планина.

Гледка от първото Смолянско езеро

Този хотел до Смолянски езера е истински рай…

Хотел Mountain Lake в Смолян е рай не само за любителите на зимните спортове, но и за всички, които обичат красивите гледки и разходки в планината. Вниманието към детайлите и невероятната панорама правят Маунтин Лейк предпочитано място в района на град Смолян и Пампорово.

Този хотел в Смолян е най-добър за мен защото има и прекрасна природна гледка

Рядкост е да срещнеш такова приказно място, което е съчетало толкова много безценни неща. Ако още не сте посещавали този район, аз Мартин Гергов ви призовавам да го посетите. Маунтин лейк е идеален, както за самостоятелна почивка, така и за почива с малки деца и домашни любимци.

Мнения и отзиви за хотели в Смолян и Пампорово

Насладете се на Родопа планина – по-красива, по-загадъчна, по-магическа в района на хотелски комплекс „Маунтин лейк“ и Смолянски езера. Тук ще откриете едно приказно място с най-свежи и истински аромати, гори които са ви познати от приказките, вълнуващите скали и кристални езера. И всичко това само на метри от мястото в което сте се настанили за почивка. Комплексът разполага със стаи и апартаменти, ресторант, СПА център, забавления за деца и още, и още.

Галерия със снимки от Маунтин Лейк

www.mountainlake-bg.com

P.S. Пикантни подробности за хотелски комплекс „Маунтин Лейк“ ще споделя в следващата ми публикация. В нея специален гост във видео рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“ ще бъде собственика на комплекса – Евгени Спиров.