Абитуриентски Бал 2011. Грим за бала и тренировки! Бъди Звезда!

Бал, рокля за бала, абитуриентско изложение, ателиеВъпреки, че до началото на незабравимите абитуриентски балове през 2011 година има около пет месеца, ето какво разбрах.
Една част от абитуриентите са започнали своята подготовка още от сега.

Това сподели вчера мениджърът на CIAZZA.
Ciazza Atelier е фешън ателие в което се проектира, изработва и предлага на вашето внимание уникални официални, абитуриентски, булчински рокли, артистични костюми, луксозни дамски и мъжки облекла по желание на клиента.
Абитуриентите са започнали своята подготовка за бал 2011 още от сега.

И както винаги по настъпателни са отново дамите, и вече кроим техните фешън идеи.
Уникалното при нас е, че клиента и дизайнерката Сиси Миланова стават един екип.

БЪДЕТЕ ВПЕЧAТЛЯВАЩ С УНИКАЛЕН ТОАЛЕТ, СЪТВОРЕН ИЗЦЯЛО ЗА ВАС

Нашите клиенти се чустват като звезди, обгрижени с внимание в нестандартно студио, с много настроение и музика, заобиколени от професионалисти с доказан опит и богато въображение.

В нестандартното студио на CIAZZA дизайнерката Сиси Миланова проектира скритата красота, заложена във всеки един човек.

Дизайнерката предлага уникални решения дори и за най–претенциозните клиенти и е убедена, че всеки е способен да надмине предела на възможностите си със съвършенна визия и да придобие самочуствие в професионален и личен план. Те не само ще подобрят представянето Ви в обществото, но ще повдигнат самочувствието и стила Ви на живот.

И както казава един мой приятел от модните среди „Няма грозни хора – всичко е въпрос на поддръжка“, което ще рече фитнес, диета, дизайнерски дрехи, професионален грим и фотограф.

БЪДИ ЗВЕЗДАТА НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ 2011

В следващите редове ще ви дам предложения, които наистина ще ви променят за бала.
И, така представям ви професионалистите, чиито услуги ползвам и съм доволен от тях.

Първото с което трябва да се заемете от сега е спазването на стриктен хранително-тренировъчен план, който ще промени тялото ви до началото на бала.
Бих ви препоръчал да започнете с плана „На война с мазнините без повиквателна“, който ще намерите в раздел „Услуги“ на сайта.

Относно Вашата бална рокля или костюм, то препоръчвам ви CIAZZA FASHION ATELIER.

След като изваяте красиво тяло и изберете подходящата бална рокля или костюм, остава да направите и последната стъпка с която наистина ще блестите като звезда. Грим!!!
Невъднъж съм ползвал услугите на „Кралицата на грима“ Аделина Цанева на която отдавна са се доверили много фолк певици, топ модели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *