Интервю с Джо Котън – издател на „Технически погледнато от Котън“ за търговията с акции
Блог, Емоции

Интервю с Джо Котън – издател на „Технически погледнато от Котън“ за търговията с акции

Джо Котън е един от най-добрите и опитни технически анализатори в търговията с акции. Освен, че е спечелил „National Stock“, той точно прогнозира посоката на фондовия пазар. Джо се е обучавал по технически анализ при Робърт Слемър. Също така е завършил „Xavier University“ специалност финанси. Бил е кредитен анализатор в „Fifth Third Bank“ в гр. Синсинати. / Източник: https://cottonstocks.net

Интервю с Джо Котън

It’s not What you buy, but When, you buy it

Акции търговия с Джо Котън

Joseph W. Cotton, Publisher
Website: www.cottonstocks.net
E-mail: cottonstocks@hotmail.com

Въпрос:

Джо Котън, спечелил си 2 национални конкурса за акции с едногодишни доходи от 97%.

В тазгодишния конкурс за избор на акции „Wall Street’s Best Investments“ публикувахте 742,86% с 6-месечна възвръщаемост за вашия избор от януари 2020 г., Inovio Pharmaceuticals (INO) @ 3,82 долара, който приключихте на 28,32 долара. Как го правиш?

Отговор:

На първо място, публикувам своето „Market Letter“ непрекъснато от 1986 г. и затова имам голям опит в търговията на всякакви пазари, както „Bull“, така и „Bear“.

На второ място, и най-важното, използвам технически анализ, за ??да анализирам последните 2 години от фондовата диаграма на бъдещата компания – и по този начин имам способността да избирам акции, които обикновено се покачват.

И трето, имам силен финансов опит и съм в състояние да анализирам финансовите отчети на компанията, а също така да направя изчислено предположение дали ще бъдат успешни. Като бивш кредитен анализатор в отдела за национални сметки на „Fifth Third Bank“, анализирах финансовите отчети на нашите национални корпоративни клиенти, за да препоръчам подновяване или отказ на кредитната им линия при нашата банка.

Обучението ми в университета „Xavier“ ми послужи добре. Получих „BSBA“ степен, специалност „Финанси“. Като бивш регистриран представител за инвестиции във „Fidelity“, постигнах най-високата оценка от серия 7 в историята на регионалния офис на „Blue Ash“ (Синсинати) в Охайо, докато работех там.

Но, повярвайте ми, всичко е в класациите. И никога не трябва да купувате акции, без да погледнете диаграмата на акциите на компанията.

Въпрос:

На вашия уебсайт www.cottonstocks.net твърдите, че някои от вашите акции са се удвоили за 30 дни. Това е доста голяма похвала. Можете ли да предоставите скорошни примери за вашите акции, които всъщност са се удвоили в това кратко време?

Отговор:

Със сигурност!

По-долу е даден списък на запасите, започващи през юни, които са се удвоили в рамките на 30 дни. BioNTech е включен – за да ви покажа един от моите по-скъпи акции, които също се справиха добре … в рамките на 30 дни … ръст 67%.

Акции търговия

Ако искате да проверите горните цифри, просто ми изпратете вашия е-мейл адрес и аз ще ви изпратя съответните пазарни писма за всеки избор. След това можете да отидете на www.stockcharts.com, за да видите ефективността на всеки избор.

Въпрос:

Има такива, които са ви сравнявали с Джим Креймър. Какво ще кажете за това?

Отговор:

Е, аз уважавам Креймър и той е страхотен в това, което прави, точно както аз съм страхотен в това, което правя. Но той и аз имаме различни подходи за избор на акции.

Той се среща с изпълнителните директори на много компании и прави задълбочени анализи на техните компании. Според него препоръките му са предимно за по-дългосрочно задържане, докато очаквам моите акции да се увеличат с 20% в рамките на 90 дни.

Аз, от друга страна, просто правя фундаменталния си анализ за всеки потенциален избор на акции и след това анализирам стоковата диаграма на компанията за последните 2 години.
Ако основите са наред и графиката е добра, мога да дам на акцията рейтинг за покупка. Но без значение колко голяма е компанията, ако тяхната фондова диаграма не е добра, тогава няма да й дам рейтинг за покупка. Девизът на моя уебсайт е „It’s not What you buy, but When, you buy it“.

Не съм запознат с национални състезания по купуване на акции, които Джим е печелил, нито съм запознат с резултатите от изпълнението на своите борсови борси. Но бих искал да залагам $1000, че резултатите от представянето ми са много по-високи от неговите.

фитнес инструктор в град София

чат с мен - кликни тукфитнес София

личен фитнес треньор в София

Фитнес уикенд с личен фитнес треньор във фитнес и спа център „Pulse“

януари 21st, 2019

Със сигурност през делничните дни времето на повечето хора за тренировки с личен фитнес треньор в София град е силно ограничено. Повечето хора имат възможността да тренират преди или след работа, но т...

Виж Повече

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.