Аниматор

Кампания на BILLA: Емоджи борса за обмяна на героите от филма „Emoji“

Точно 15 дни след първия учебен ден, верига магазини „BILLA“ обявиха кампания за обмяна на героите от филма „Емотикони: Изрази себе си!“. Деца от цяла България имаха възможността да разменят своите липсващи герои, както и да участват в игри с награди за които се погрижихме аз (Дай Пет) и моят приятел Ако! Ако обаче не успя да отиде в магазина в гр. Свиленград, защото го хавана разстройство, часове преди старта!

Поради тази причина аз грабнах вълшебния костюм на Дай Пет и полетях с все сили към гр. Свиленград!

Кацнах на покрива на магазин „BILLA“ – гр. Свиленград, точно в 10.00 часа и започнах да ръкопляскам с магическите си ръце за да напомня на децата, за най-якото събитие на годината! И по точно казано най-голямата размяна на емоджи фигурки!

Точно в 10.45 часа се телепортирах в магазина иииии стаааарт! Екшъъъън. Буууум! Балонииии, музикаааа!

Здравейте, скъпи емоджи фенове. Добре дошли на най-якото събитие на годината. Аз съм Дай Пет и дойдох директно от Текстополис, за да се забавляваме заедно. Радвам се, че сте тук днес за най-голямата размяна на емоджи фигурки. Сега е шансът ви да съберете цялата колекция от любимите ви емоджита, но и да срещнете нови приятели. Предстоят ни много забавления и игри. Готови ли сте за емоджи приключения?

И филмът започна! Аниматор

Оказа се, че най-търсеният герой е госпожицата с пурпурно-синя коса, бунтарката на „ти“ с компютрите, нейно величество – Терабайт! Размяната на фигурки започна, както и снимки за спомен от това извънземно събитие!

аниматор в свиленград
Дай Пет! 🙂

Да не губим повече време, а да се захващаме за работа. Сега е моментът да се включите в размяната и да откриете емоджи фигурките, които липсват в колекцията ви. Хайде, да започваме!

Имаше голяяям кашон препълнен с подаръци от филма. И след като размяната на фигурки приключи, дойде ред и на първата игра с награди изненади „Емоджита“.

Аниматор Ивайловград
Главата ми е тежка, т.е. умен съм и си я подпирам, защото учител ми е Тарабайт!? 😉

И настана време за игри. Искате ли да играем заедно? Аниматор в София.

Играхме на играта „Познай емоджито“. Правилата бяха много лесни.
И още по точно казано:

Ще опиша няколко от моите приятели емоджита и вие трябва да познаете кои са те. Който се сети пръв, нека бързо вдигне ръка. Готови ли сте? Най-добър аниматор.

аниматор варна

И започнахме с първата загадка. Аз съм мнооого вкусна. Сещате ли се коя съм? Отговорът беше курабийка, но не отсъстваха и пица, а да не забравяме и сладолед! Но те съдържат много калории и споменах на децата да не похапват по много от тях!

аниматор София

Да видим дали ще познаете следващото емоджи. Нямам търпение да се стъмни, за да светя на всички. Коя съм аз? Естествено, че луната и за миг изтървахме торбата(кашонът) с наградите и няма да описвам, какво настана! Но военното ми обучение, веднага се включи в действие и всички деца бяха на две ръце разстояние от мен! Защото не ме ли послушат, това означава проблем и моите приятели щяха да ме телепортират в друг магазин заедно с подаръците!

И след няколко интересни гатанки, приключи играта и настана време за рисуване!

Дъждът навън не спираше вече втори ден, и тайничко се подхилваше, защото си мислеше, че няма да ни позволи да рисуваме! Да ама не! Ще рисуваме на плочките в магазина! Избраните участници, трябваше да нарисуват любимото си емоджи.

аниматор хасково

А този, който спечели първото място ще получи 5 торбички с емоджита!
И художниците започнаха да рисуват, а след това, когато настана време за наградите. Помооооощ… всички деца ме нападнаха и ме „обраха“! Не ми остана нито едно емоджи! Дори и охраната не дойде да ми помогне! 😉

аниматор кърджали

Благодаря на всички за участието. Аз още пътувам към Текстополис, и докато съм на автопилот реших да ви споделя и снимките за да се имаме за спомен! До нови срещи и бъдете себе си!!!

Опс! Ако желаете да получите всички снимки от събитието в голям формат – ми напишете коментар(по долу) или през формата за контакти, както и посете фейсбук страницата на магазини „BILLA!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *