тренировка във вип биг брадър

Тренировката, която проведох във „VIP Big Brother 2017“. Подробности по темата!

Казват, че големият брат, трябва да се слуша. Но лично аз не съм съгласен с това твърдение. Трябва да се слуша, някой, както и да се уважава, но при положение, че го заслужава! Не смятам, че Големият Брат заслужава моето уважение и ще споделя защо!

Преди няколко дни бях привикан спешно в Генералния щаб на „VIP Big Brother 2017“, защото беше замислено военно положение за звездните съквартиранти. Големият брат беше разбрал от нейде си за мен, но майната му на тази негова безотговорност! Все пак той е големият брат, нали! И знае всичко! Някои от мутрафонизираните сценаристчета хал хабер си нямат от военна и здравна подготовка, но и са „гърди“ на които би им завидяла не само Памела Андерсън.

ВИДЕО С ЧАСТ ОТ ТРЕНИРОВКАТА

Проведи им тренировка, благодарение на която да не могат да си кажат името

И разбира от всичко и казано по българо-мутрафонски, трябва да се слуша на всяка цена! И така, заповедта, която беше издадена е старшина Гергов (това е истинското ми военно звание за сведение на четящите, бил съм Старшина на рота, както и за малко във Френския легион) да проведе тренировка на съквартирантите за 10 минути! Тренировка, благодарение на която да не могат да си кажат името! И тренировката, която видяхте уважаеми зрители по телевизията, определено няма нищо общо с реалността!

тренировка във вип биг брадър
Снимка от Фейсбук стената на VIP Big Brother Bulgaria

Тренировката не беше 1 минута, не беше и 10 минути! Тренировката беше близо 25 минути без да се спира. Лично аз бях целия в пот, а да не говорим за съквартирантите. Големият брат беше дал униформи на ВИП Съквартирантите, които определено не им бяха по мярка. На едни бяха големи (певицата Мария едва ходеше с тях), а на други твърде малки.

Дори шеф Петроф се принуди да тича бос, а със сигурност щеше да му е по удобно да бъде и по слипове, имайки предвид тесните панталони, които му бяха дали! Такава гавра не съм срещал и в легиона, като новобранец! Нека не забравяме, че шегата си е шега(но в случая беше безотговорност), но екипировката, трябва да бъде по мярка за да се предпазим от травми!

Друго нещо, което ми направи лошо впечатление беше болнавостта!

Големи ми братко, абе, защо аджеба вкарваш вътре болни хора и след това искаш да им провеждам „смъртоносна тренировка“ , каквато не са ми провеждали на мен никога до сега! Как да накарам госпожата, която не може да клекне дори да прави патешко ходене, а другият бил с операция, а третия с незнам си какво!

Естествено имаше и хубави моменти, които не бяха излъчени!

И един от тези моменти беше, онзи в който и мъжете, и жените демонстрираха подкожните си гънки по мое желание! Въпреки, че големият брат издаде заповед, че може да прегледам коремите, но само на мъжете! Естествено аз не го послушах, защото, който ме познава добре със сигурност знае, колко „обичам“ налудничавите заповеди!

Така преди години за малко се разминах от дисципа поради олигофренски заповеди на един капитан, и неизпълнението им естествено! Но спирам до тук… Иначе съм добър човек, стига да не ме изкарате извън релси, което е много трудно, но не и невъзможно! И тогава от миловидната ми физиономия няма и следа! Коремните гънки на две от момичетата, които се престрашиха да излезнат и да ги покажат бяха без забележка. Едната от тях беше Александра Богданска… другата не си я спомням, защото беше напрегната обстановката!

Показа своите гънки и Маргарита Хранова. И когато започнах да й давам здравословни напътствия, както и на шеф Петров… шибаният брат ме прекъсна! Ако имах Калашников 5.45 мм (любимият ми) щях да накарам братчето да слезе и да танцува под леден душ на открито! През цялото време сестрата… опс да де… брата с генетично надарени комплекси и естроген над нормата ме прекъсваше и настояваше тренировката да бъде по жестока, и по жестока! Но с едното ухо „не чувам добре“ и не го разбирах, какво ми говори!

Тренировката приключи!

Излезнах от къщата и попитах сценаристче ли, помощник-сценаристче ли, лизачка ли е, какво беше там не знам… и името му не знам, едно високо човече, което никога не е влизало в казарма! Какво ще кажете за тренировката? И знаете ли какъв отговор получих! Не, не можете и да предположите! „Напудрената гърла“ ми отговори!

„Това не е военна тренировка. Това е все едно тренировка на учител по физическо възпитание“.

И още „недообяснил ми се в любов…“ и хоп журналистът Антон Тошев се строполи на земята. Причината беше рязко падане на кръвната захар(хипогликемичен шок). Казах им дайте му една Кока-Кола и ще се оправи на момента, но разбирачите не… щял да се оправи и така. И тръгнали да му дават вода. Но Антон започна да повръща и се наложи, и линейка да хвърчи към Брадърската къща. След това отново им казах, а’бе дайте му една Кока-Кола със захар да изпие бе… и тръгнаха да му носят! За малко и Сашка Васева щеше да колабира, но удържа положението!

биг брадър

Специални благодарности искам да изкажа на магазин Camouflage.bg – екипировка за професионалисти за поредното си съдействие! И в никакъв случай на Дебилния Брат!

P.S. Aко трябва да споделя на кой съм Фен от Vip Big Brother 2017 към този момент, то с ръка на сърцето бих определил Шеф Петров (Борис Петров) от мъжката част, защото според мен е човек, който държи на истината без значение, кой какъв е!

2 thoughts on “Тренировката, която проведох във „VIP Big Brother 2017“. Подробности по темата!

  1. Кирил says:

    Мартине, браво за усилия ти, постиженията и себеуважението което имаш. Възхищавам ти се от сърце и ти желая кураж и късмет!
    Кирил Христов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *