Бай Али Кандидат за премиер

Бай Али от село Големо Бахче ще е новият кандидат за примирер от партия „Алъш Вериш“

Бай Али (на снимката) ще е кандидатът за примирер… опс пастир искахме да кажем (сорри) на партия „Алъш Вериш“, научи „Mr. 3Hours Ortak Budalla TV“ от свои източници в групировката (партията). От формацията ще предложат кабинет с партия „Страхлив Народ“, като в демо кабинета им ще има кадри и на „Ко Речи“, „Мой Човек ООД“, „БоК да пази България“ и „Бабаит Кюфте Суратлъ“.

След като поредният кабинет на име… нещо като „Габрово“ сякаш звучеше… беше отхвърлен от „Народно събрание ООД“, предстои връчването на поредния мандат на „Алъш Вериш“. Най-голямата видимо грижещата се за целия български народ и не само за него, а и за всички на онзи и на другия свят булгари… политическа партия „Алъш Вериш“ ще се пробва да се съвкупли с партия „Страхлив Народ“.

Ние ще вземем парата!

Ние ще вземем парата. Дали ще е я върнем цялата в случай, че се наложи да голяма степен зависи и от другите ортаци, колко сакат да цоцат. Съвсем скоро ще обявим нашия кандидат за пастир – скромния Бай Али с огромни имоти, построени от покупко-продажба на компоти от джанки, сливи, глог, мента и валериан в…, които ще запазим в тайна за да не будят завист, оти завистта е грях.

В неКъщата на бай Али

Но за целта е необходимо да премахнем веднъж завинаги други доячи на парата, коментира сабахле (в превод тази сутрин) депутатът от „Алъш Вериш“ – Джиджи Биджи!

От „Mr. 3Hours Ortak Budalla TV“ случайно срещнахме Бай Али в Абу Даби и го принудихме (в превод – помолихме) да даде интервю за нашата медия!

Бай Али, как така ви избраха за кандидат пастир?

– Ох, чадо нали знаеш, че всичко става с връзки да го е’ва. И особено, когато стане дума за много овсе. А, колкото повече овсе има, толкова повече евра има чадо! Та така!

Защо решихте да предложите кабинет с партия „Страхлив Народ“?

– Как защо? (смее се) Много простичко! Първо защото тази партия е с най-огромна сила. По голяма сила от страха има ли бе чадо? Нема! Също така същата тази партия е цел един народ… страхлив народ! Айде… да не е целия страхлив, но безстрашните (има нема 20%… айде 25%-30%-та да са най-много) се умориха и заминаха за чужбина (умно). Оти една птичка пролет не прави ве чадо. И сега представете си само, колко много членове има у „Страхлив Народ“. Слава на тех… оти ако ги нема… нема да го има и любимото ни „Народно събрание ООД“! Смятам, че други въпроси немате! Айде, че отивам на плаж!

P.S. Възможно е в това писание да има сериозни граматически грешки, защото кореспондентът на „Mr. 3Hours Ortak Budalla TV“ е тотално объркан от случващото се в момента, преди, по-преди и някъде до Бай Тошово време… какво аджеба се случва в политиката.

Но нека си припомним неговото стихотворение с мотиката…

И защо така се получава в тази хубава държава. Учиш, учиш ти за адвокат и тайничко надяваш се да бъдеш депутат. Но друг те изпреварва и този друг дори не може да говори, но обича пък да спори.

И хоп избират го за депутат. После влиза бързо в някоя си телевизия, а след това го канят за VIP лице на „Евровизия“ и говори, ли говори… празни приказки, но пълни сЪ надежда. Надежда за онези като вас, които гледат телевизия и радват се като деца именно на тази Европейска, но в кавички визия.

И отиват да гласуват, защото се страхуват, а пък после те на избора си псуват. Що за нация е тази, която само собствения гъс, и подчертавам ГЪС (голям неподдържан задник) си гледа да опази.

Та днес реших да Флезна в политиката, и няма нищо лошо, че идвам аз от „село“ сЪ мотиката. Мотиката е моето оръжие… оръжието на труда. И ето вече виждате ме вЪ градъ.

И хващам първото такси, а мотиката ми от прозореца много, тайно, тайничко виси. Но всъщност тя ги наблюдава, особено онези, които медиите все тръбят „Обещава“, „Обещава“ , „Обещава“! Но, какъв % от обещанията всеки изпълнява!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *