Rumen Bahov

Благодарности на Румен Бахов от „Здравей България“ по Nova TV за отразяването на инициативата ни

Изказвам най-сърдечни благодарности за медийната подкрепа от Нова Телевизия. На 2 ноември 2023-та година екип на предаването „Здравей, България“ ни посети в град Карлово, където журналистът Румен Бахов зададе своите въпроси по темата „От София до Дубай с велосипед“.

Инициативата има за цел да постави началото на старта на НПО „Hope Makers Bulgaria“, която се роди от една искара преди около 6 месеца. Всичко тръгна от словата на шейх Мохамед Бин Рашид Ал Мактум: „От ОАЕ за ОАЕ ще посадим семе на доброто във всяко кътче на този свят“. И така и аз Мартин Гергов реших да посея такова семе и в България.

От България за България ще посадим семе на доброто във всяко кътче на този свят“.

И така… от една искра пламна огънят на „Hope Makers Bulgaria

Всичко се случи след като се завърнахме от второто си пътуване до ОАЕ. От някъде в Linkedin ми излезе циататът за който споменах по горе. А след това научих и за Arab Hope Makers. А послед създадох сайтът HopeMakers.bg. Последва създаване на НПО „Създатели на надежда България“ с членове Мартин Гергов, адвокат Петя Николова и Катя Гергова. Кандидатствахме за Google Ad Grants и бяхме удобрени, като Google ни предоставя по $10.000 за реклама месечно в Google Search, за целите на Hope Makers Bulgaria. И още, и още.

ВИДЕО ИНТЕРВЮ В „ЗДРАВЕЙ БЪЛГАРИЯ“

Всичко това към днешна дата ни коства над 6 месеца труд от сърце и душа, които всекидневно влагахме в „Hope Makers Bulgaria“. И така на 1.11.2023 година стартирах велопреход от София до Дубай, който е част от инициативата. Идеята на прехода с велосипед е да изкажа един вид благодарност към мястото и човека, откъдето взех това семе, както и да добавим живот в живота.

Защото, какъв е смисълът да живееш живот без живот?! Благодарности за интервюто Mr. Румен Бахов! И за мекиците също! 🙂 Очаквайте още новини по темата в следващите ми публикации!