Google Ad Grants

Google ще финансира нашата мисия с 10 000 долара всеки месец чрез Google Ad Grants

Вълнуващи новини за нашата невероятна инициатива „Hope Makers Bulgaria“! В тази статия, придружена и с видеоклип ще ви разкажа за първия партньор, който ни се довери и ще финансира с $10.000 месечно мисията на която съм основател – „Hope Makers Bulgaria“. Споделям и за предизвикателството от 5000 км преход с велосипед от гр. София до Дубай (ОАЕ) по случай официалния старт на организацията ни.

Мартин Гергов

Всичко това се случва посредством програмата Google Ad Grants. Благодарение на това мощно партньорство, ще имаме възможността да популяризираме с повече сили „Български създатели на надежда“. С тези средства, ще имаме възможността да увеличим нашето присъствие онлайн и да достигнем до повече хора в България. Присъединете се към нас и бъдете част от промяната към по-добър свят, защото надеждата е заглавието на силата и двигателят на промяната.

Какво е Google Ad Grants и как функционира?

Google Ad Grants е програма на Google, която предоставя безплатна реклама за неправителствени организации! Това е вълнуващ начин за нашата организация да се докаже онлайн и да достигне по-голяма аудитория. Google Ad Grants предоставя възможността да се създадат и разпространят безплатни Google AdWords реклами в Goole Search (Гугъл търсачката).

Google Ad Grants

Във видеоклипа по-долу споделям невероятните новини по темата, както и за първата кампания на Hope Makers Bulgaria – „С велосипед от България до Обединените Арабски Емирства“ по случай началото на старта. Така, че изгледайте видеото до край за да разберете пълните подробности!

Гледай Видеото!

Това означава, че можем да привличаме потенциални дарители и поддръжници към нашата кауза чрез рекламни кампании, които ще бъдат показани в търсачката на Google.

Програмата Google Ad Grants работи по следния начин:

След одобрение от страна на Google, получавате $10.000 месечен кредит за рекламиране, който можете да използвате за активирането на вашите реклами в Гугъл търсене и повишаване трафика на сайта за който е одобрен рекламния бюджет.

С велосипед от България до Дубай

Така иматe шанса да увеличите видимостта на вашата неправителствена организация и да привлечете нови поддръжници и дарители. Не е ли това страхотно? Благодарение на тази програма на Google вие можете да използвате силата на рекламата, без да се притеснявате за бюджета си.

Присъединете се към нас и бъдете част от промяната с велопреход от град София до Дубай – около 5000 км!

Планирания преход с велосипед от София до Дубай (около 5000 км) е с начална дата 01 ноември 2023 година. Ако желаете да спонсорирате събитието (за да осъществя това благородно предизвикателство ми е нужна финансова подкрепа за закупуване на трекинг велосипед и екипировка, пътни разходи и съппорт) „Преход с велосипед от София до Дубай“ и/или да участвате в него – изпратете запитване чрез формата за контакти в края на публикацията и ще получите подробности.

P.S. Споделете това изумително известие с приятелите си, както и във вашите социални мрежи! Нека всички разберат за тази невероятна възможност да правим доброто, и да разпространяваме надежда. Защото надеждата е заглавието на силата, двигателят на промяната и тайната на обновлението. И има хиляди създатели на надежда във всеки град или село. Защото добротата е навсякъде, но има нужда някой да я постави под светлината във всяка страна. За България и от България нека посадим семе на доброто във всяко кътче на този свят!