Фитнес зала или бягаща пътека

Преди месец стартирах онлайн анкета на тема „Какъв уред бихте си купили за вкъщи“.
Водещ в класацията се оказа отговорът – Предпочитам фитнес залата 26 %, последван от Бягаща пътека 19 %; Дъмбели 15 %; Гладиатор 14 %; Велоергометър 12 %; Кростренажор 8 % и Уред за коремни преси 7 %.

Определено да си имаш фитнес зала вкъщи е най-добре. Пестиш време, не чакаш на опашка за душ, може да тренираш, когато си поискаш.

Но не всеки има възможността и мястото да си направи свой голям фитнес вкъщи.
Така че, моят отговор на какъв уред да се спрете е:
Ако искате да се избавите от досадните мазнини, които се влачат винаги с вас – то вземете си бягаща пътека(ако можете да тичате), велоергометър(ако предпочитате да изгледате някое сериалче, докато спортувате) или кростренажор.

С тези уреди ще стопите мазнинките(ще трябва и диета де), но ако искате да изградите и красиви и оформени мускули ще ви трябват и силови тренировки.
Т.е. ще се наложи да си вземете поне гирички, ако нямате място за гладиатор.

Ако Вашата цел пък е покачване на мускулна маса:
Лично аз бих Ви посъветвал да наблегнете на свободните тежести. Като за целта дъмбели или щанга, лежанка и стойки за клякане биха Ви свършили чудесна работа.
Както казах малко по горе естествено ще ви трябва и стабилно хранене.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!