Аз не нося COVID-19 маски – те не подкрепят имунната система! Подкрепят я коренно различни неща!

Маски COVID-19

Аз не нося маска против Covid-19, защото това е пълна безумица за мен. И разбира се за малък кръг специалисти, които обикновено остават нечути. Но така обикновено се случва с истината, която стои под някой стар диск в прашния ъгъл на фитнес залата и почти никой не й обръща внимание! Но! Тя излиза винаги наяве, точно когато най-малко очакваш! И винаги побеждава, защото е сила с корени!

Та читатели на блога ми не смятам, че така рекламираните и насадени вече на масата маски против COVID-19 са ни потребни. Освен, ако не работите на места в които наистина са необходими (например, където има много прах или пък да кажем работите с открити хранителни продукти и за да не полети слюнка към храната). И все пак те не са полезни за здравето ни! Представете си само, колко влага се задържа в тях от издишания вече в малки количества кислород и големи въглероден диоксид.

Ето и едно видео по темата „COVID-19 Маски“ в което се усмива случващото се по света и има защо!

Дишането е процес, при който живите същества поемат кислород и с участието на вода се разрушават органични вещества, при което се освобождава включената в тях химическа енергия, като се отделят вода и въглероден диоксид. / Уикипедия

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Също така маската затруднява дишането, а влажната и замърсена среда при това в толкова близък контакт с кожата би следвало да е добро място за развитие на бактерии, които са опасни за здравето.

Така, че вместо да носите маски… засилете имунната си система, като започнете да тренирате фитнес поне два пъти седмично, като се придържате към базовите упражнения със свободни тежести, а през останалите правете крос по 5 км. Хранете се поне що годе правилно за да не давате след време „спестените си за добра храна“ пари за лекарства. Не гледайте новините, защото там все се рее страх, а постоянното облъчване не носи нищо добро. Не забравяйте и за интимната част от живота си и разбира се по една малка ракийка сутрин и една малка вечер е още един плюс!

Имаш въпроси? Ползвай формите за контакт!

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт по-долу. Ще ви отговоря възможно най-рано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *