Covid ваксини

В действителност Covid-19 не съществува и ваксините не са направили нищо друго, освен…

Има много дезинформация за ваксините и тяхното използване. Те не само не носят здраве, но и причиняват болести. Фалшификацията на информация е най-голямата лъжа в света. И все ни казва, че трябва да сме много внимателни в какво вярваме и с кого говорим, защото никога не се знае кой може да разпространява фалшива информация.

Но може би един ден истината за Covid-19, маските, тестовете и ваксините ще излезе на яве…

И, когато това се случи, то ще бъде цял сценарий за филм, който може би ще започне така…

В края на 20-те години на миналия век имаше заболяване, наречено Covid-19. Това беше нова болест, която уби много хора, така че правителството даде на хората ваксини, за да ги предпази от вируса.

В действителност обаче Covid-19 не съществуваше и ваксините не са направили нищо друго, освен да убият милиони хора. Covid-19 е само извинение за правителството да вземе повече от парите ви, за да финансира тяхната голяма фармацевтична програма – така че те могат да правят милиарди долари всяка година за сметка на вашето здраве. Темата е противоречива и може да има поляризиращ характер. Въпреки че може да е вярно, че някои ваксинации са добри за вас, това не означава, че ваксинацията винаги е правилна или винаги безопасна.

Много пъти сме чували, че ваксините са най-добрият начин да останем здрави!

Това, че в някоя голяма медия съобщават, колко полезни са ваксините съвсем не означава, че това е 100% истина. Като професионалист работещ в сферата на маркетинга… много неща знам за него, които масовката не знае. Истината обаче е, че ваксините не са най-добрият начин за поддържане на здравето. Covid-19 е лъжа, казана от доставчиците на ваксини, за да гарантират, че повече хора ще бъдат ваксинирани.

Ваксините не носят здраве, те осигуряват само временен имунитет за ограничен период от време. За да сте сигурни, че имунитетът ви ще продължи възможно най-дълго, трябва да инвестирате време във фитнес и правилно хранене.

Covid-19 е най-голямата лъжа в света

Ваксините не ви дават здраве. Трябва да започнете фитнес тренировки и да се храните правилно. Но системата видимо не желае здрави хора, защото не прави нищо подобно като с рекламата на лекарства! Днес все по често чувате за случаи в които причина за смъртта е Covid-19. Но това е пълна глупост, защото не се взимат в предвид всички други болести на индивида, а просто се слага знаменател COVID! И точка! Covid-19, няма лечение, защото той е заложен в мозъците ви, благодарение на рекламни стратегии. И все пак можете да бъдете здрави, като се храните правилно и спортувате.

В крайна сметка ваксините са превантивни мерки срещу болести, които са лечими. Но няма по добра ваксина от правилното хранене и активно движение. Добър сценарий за филма, а?

Физическото бездействие е четвъртият водещ рисков фактор за световната смъртност!

Според Световната здравна организация (World Health Organization) физическото бездействие е четвъртият водещ рисков фактор за световната смъртност. Ето защо е важно да се спортува, но правилно. И още по добре е да се намери добър фитнес треньор, който има познания за упражненията и здравето, и може да разработи безопасни и подходящи стратегии за спортуване, особено ако сте начинаещ. Може би ще кажете, но защо точно пък фитнес треньор, а не друг вид треньор.

Фитнесът е спорт, благодарение на който може да натоварите всяка една мускулна група с точност дори до грамче. И с нито един друг спорт не бихте могли да си направите симетрично и здраво тяло.

Фитнесът е не просто спорт, а изкуство, което включва базови упражнения като клякане, вдигане от лежанка и/или лицеви опори, мъртва тяга, гръбни преси, набирания, коремни преси и други упражнения, популярни в миналото и все повече губещи популярност днес поради лакомията за пари на една не малка част от фитнес индустрията.

По-долу са някои ползи, които ще получите от работата с фитнес треньор:

  1. Постигане на здравословно тегло (намаляване на мазнините или повишаване на мускулната маса);
  2. Подобряване на енергийните нива на организма;
  3. Нормализиране на кръвното налягане и холестерол;
  4. И редица други ползи!

Ако търсите фитнес треньор в София, който да ви помогне да постигнете фитнес целите си, няма да ви коства много усилия за да го откриете. София е важен град за хората, които се занимават с фитнес. Той предлага много фитнес зали, които предлагат страхотни часове по фитнес. Има и много треньори, които предоставят индивидуални сесии, когато имате нужда от най-голяма помощ… особено, когато сте начинаещ.

Но не всички хора имат възможността да си наемат личен фитнес треньор. Или да си платят за тренировки. И още повече в малките градове и села, където фитнес залите и треньорите са кът. Именно и поради тази причина аз Мартин Гергов създадох книга за фитнес „Във форма у дома“, която бе одобрена от Google Books. Тази книга уважаеми читатели ви я предоставям безплатно за да бъдете по силни и по смели!

Книга за фитнес

И не забравяйте за правилното хранене, защото системната липса на правилно хранене води води да катаболни процеси в организма, и не само. Неправилното хранене води до атрофиране на мускулна маса, рехава костна структура, забавен метаболизъм, язва, киселини и един куп болести, които най-вече започват да се проявяват в напреднала възраст. Храната е нашето „лекарство“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *