Да изпревариш лифта беше непосилна задача за всеки в „Изпревари лифта 2016“

Кемил Рамадан Кемал
Кемил Рамадан Кемал
С Кемил Кемал – зам. председател на ПП „Балканска Демократична Лига“

На 24 юли 2016 година участвах в професионалната група на състезанието „Изпревари лифта 2016“ благодарение на любезната подкрепа на заместник председателя на ПП „Балканска Демократична Лига“, г-н Кемил Кемал.

Човек срещу машина в „Изпревари лифта 2016“

„Изпревари лифта“ е състезание, което се провежда всяка година и човекът се изправя срещу машината. Тази година реших да се състезавам и аз, въпреки, че този вид състезания не са в моята сфера. Но това, което ме грабна беше 2 километровата тръпка. Естествено, това мое участие нямаше да се случи без любезната подкрепа и мотивация, която ми оказа ПП „Балканска Демократична Лига“ от чийто отбор се състезавах.

Кемил Рамадан Кемал
Състезавах се за отбора на ПП „Балканска Демократична Лига“

Трасето се оказа изключително трудно и нито един участник не успя да изпревари Драгалевския лифт, който по принцип се движи с около 2 м/сек.
Теренът е доста стръмен и скалист(особено в самото начало) и по скоро е подходящ за обучение на начинаещи алпинисти, но не и за крос.

Светослав Ковачев
На финала със Светослав Ковачев, собственик на магазин за хранителни добавки

Това се оказа един от най-трудните 2-километрови маршрути, който съм изминавал до сега и една случка, която ще остане завинаги в моята спортна история благодарение на любезната подкрепа на г-н Кемил Рамадан Кемал, зам. председател на ПП „Балканска Демократична Лига“. Благодаря Ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *