Да изпревариш лифта беше непосилна задача за всеки в „Изпревари лифта 2016“
Блог

Да изпревариш лифта беше непосилна задача за всеки в „Изпревари лифта 2016“

Кемил Рамадан Кемал

С Кемил Кемал – зам. председател на ПП „Балканска Демократична Лига“

На 24 юли 2016 година участвах в професионалната група на състезанието „Изпревари лифта 2016“ благодарение на любезната подкрепа на заместник председателя на ПП „Балканска Демократична Лига“, г-н Кемил Кемал.

Човек срещу машина в „Изпревари лифта 2016“

„Изпревари лифта“ е състезание, което се провежда всяка година и човекът се изправя срещу машината. Тази година реших да се състезавам и аз, въпреки, че този вид състезания не са в моята сфера. Но това, което ме грабна беше 2 километровата тръпка. Естествено, това мое участие нямаше да се случи без любезната подкрепа и мотивация, която ми оказа ПП „Балканска Демократична Лига“ от чийто отбор се състезавах.

Виж видео ревюто ми - кликни тук
Кемил Рамадан Кемал

Състезавах се за отбора на ПП „Балканска Демократична Лига“

Трасето се оказа изключително трудно и нито един участник не успя да изпревари Драгалевския лифт, който по принцип се движи с около 2 м/сек.
Теренът е доста стръмен и скалист(особено в самото начало) и по скоро е подходящ за обучение на начинаещи алпинисти, но не и за крос.

Светослав Ковачев

На финала със Светослав Ковачев, собственик на магазин за хранителни добавки

Това се оказа един от най-трудните 2-километрови маршрути, който съм изминавал до сега и една случка, която ще остане завинаги в моята спортна история благодарение на любезната подкрепа на г-н Кемил Рамадан Кемал, зам. председател на ПП „Балканска Демократична Лига“. Благодаря Ви!

Виж видео ревюто ми - кликни тук

Препоръчани публикации

най-красивото дупе в света

Направи си най-красивото дупе в света само с една хард тренировка седмично! Готов ли си?

март 11th, 2020

Кое е най-красивото дупе в света е въпрос, чийто отговор е мечта за огромна част от хората. И признайте си, че бихте искали да е си имате красиво дупе, нали? Но мечтите се превръщат в реалност, когато...

Виж Повече

билки за потентност

Билковата „Epimedyumlu macun“ премахва умората и вдига яко потентността! Ефект след 30 минути! (+видео)

август 11th, 2019

Повишаване на потентността, премахване на умората и стреса, балансиране на кръвното налягане и още полезни неща предлага билковото сладко „Epimedyumlu Macun„. На този билков продукт, ко...

Виж Повече

Мартин Гергов - фитнес треньор

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.