Да подгреем по-лесно за сутрешния крос на открито с джинджър чай Verve!

Чай Верде
Най-добър билков чай - Чай Верве
Часът е 6.30 и е време за поредния ми сутрешен крос

С всеки изминал ден зимният сезон отминава, а летният наближава. Сезонът в който захвърляме зимните одежи и с удоволствие обличаме тениските с къс ръкав, къси панталони, поли и все предизвикателни дрехи. Всъщност обаче, колкото и да са предизвикателни дрехите, то от първостепенно значение е формата ни да бъде такава.

И ако все още не сте я постигнали на 100%, и се борите с отслабването (намаляне на подкожните мазнини), то ето една чудесна възможност за старт с която, дори може да спечелите награда.

Готови за крос с Verve – ginger teas

Първото важно правило е да се научим да не отлагаме тренировката си нито час по късно, и нито от днес за утре, защото вероятността да се откажем от тренировка нараства!

Така, че ставате в 6.00 часа, правите първото си за деня хранене, което да бъде богато на белтъчини, но пък същевременно лесно смилаеми(протеинов шейк или варени белтъци от яйца) и напред за крос към стадиона или парка(а следобед или вечер не забравяйте силовата тренировка) .

Второто важно правило е задължително да разгреем преди тренировка, колкото се може по добре особено, ако помещението е студено или пък тренировката ни е на открито, както в случая.
Правилната загрявката ще ни предпази от травми и ще съдейства за провеждането на качествена тренировка.

verve_
Готови ли си за 10 километра сутрешен крос?

Все още времето навън е студено, а когато е студено няма по добра диетична напитка за подгряване от един горещ с горещи билки чай – „Verve“.

Verve Herb Ginger – билков чай с джинджифил

Това е чаят, който пия от скоро преди сутрешния си крос.
Чаят, който загрява тялото ми предварително и подобрява кръвообращението благодарение на билките, които съдържа.
Идеален за старт преди сутрешния ми крос!

Ginger teas
„Verve“ – ginger teas, www.verveteas.com

Verve Herb Ginger е чай от джинджифил със специална селекция от традиционни билки. Verve Herb Ginger ви дава енергията на джинджифила, обогатена с живителната свежест на подбрани ароматни билки.

За вашия бодър ден, Verve Herb Ginger е с натурален мек цвят и неподправен билков аромат, който събужда сетивата. Вкусът е богат и плътен, с последващо живо и парливо усещане за джинджифил.
Verve Herb Ginger е 100% натурален продукт, който съдържа Джинджифил (42%), Мащерка, Маточина, Червен риган, Цвят бъз.

И ако желаете да спечелите опаковка чай „Verve“

Ще дам подарък една опаковка чай „Verve“ от джинджифил с канела и портокал на един от читателите на сайта ми(наградата ще се изтегли от мен на случаен принцип чрез жребий), който изпълни следните две условия:

Най-добър чай с джинджифил
Спечели подарък – една опакова чай „Verve“ от джинджифил с канела и портокал
  1. Сподели публикацията в личния си фейсбук профил(хубавите неща, трябва да се споделят);
  2. Остави коментар „Разгрей с Verve“ чрез формата за коментари в сайта ми(намира се по долу).

Ако пък ми изпратите като съобщение във фейсбук страницата на
Mr. 3 Hours – health reporter и снимка в интервала 11-20 март 2016г. в която ясно се виждат – изтичани километри и дата на тичане, то ще добавя името Ви в жребия толкова пъти, колкото километри сте изтичал най-много за един ден(за точно отчитане на резултатите ползвайте приложението за андроид „Endemondo“ , което може да инсталирате безплатно в телефона си).

Endomondo крачкомер
Примерна снимка чрез приложението „Endemondo“

Така ще имате и стимул за тренировка(ще влезете по бързо във форма, а и вероятността да спечелите опаковка от невероятните чайове „Verve“ ще бъде много по голяма!

Спечелелият ще изтегля на случаен принцип на 21 март 2016 година и ще бъде оповестен във фейсбук страницата Mr. 3 Hours – health reporter, както и чрез лично съобщение и/или е-мейл. Успех на всички!

7 thoughts on “Да подгреем по-лесно за сутрешния крос на открито с джинджър чай Verve!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *