Най-добра почистваща маска

Да проникнем дълбоко в порите с „Voox“. Една от най-мощните почистващи маски!

Работа, тренировки, мръсен въздух в големите градове, прах и некачествена храна. Все неща, които замърсяват кожата ни. И най-вече онези части, които са постоянно на показ. Като например лицето ни!

Да имаш красива, поддържана кожа е важно за всеки

Отдавна минаха времената в които се твърдеше, че продуктите за поддържане и почистване на лицето са само за жени. И ако сте мъж у не сте съгласни с мен, то попитайте как би се чувствала една жена с мъж, който има неподдържана и изпълнена с черни точки, пъпки и други гадост кожа! Именно и това е една от причините да представя в днешното ми ревю, една от най-дълбоко проникващите маски за почистване на лицето. И която може да се ползва и от мъже, и от жени!

Voox – Black Mask

Казват, че тя е една от най-ефективните и нашумели черни, отлепващи се маски. Voox Black Mask е специално разработена за да проникне в дълбочина на порите на кожата за да минимизира и предотврати образуването на черни точки, замърсявания и омазняване в Т-зоната на лицето. Тази иновативна маска съдържа натурални растителни екстракти за намаляване и предотвратяване на замърсявания и запушени пори. Съдържанието на натурални съставки и активни почистващи компоненти осигуряват ефективното свързване и залепване на маската към черните точки и мъртвите клетки, които се извличат от кожата, когато маската се отстранява. След употреба, кожата става по-гладка, тена се изравнява и порите се свиват.

Растителните екстракти в нея са изключително чисти и сертифицирани със сертификат „HALAL“

Активни съставки: активен въглен на прах,екстракт от хамамелис, екстракт от цвят на обикновена лоницера /род орлови нокти/, екстракт от цветовете на теснолистна върбовка, екстракт от евкалипт, екстракт от приморски бор, масло от листа на розмарин, масло от жожоба, масло от семена на грейпфрут, глицерин. Тази маска НЕ съдържа оцветители, парабени, минерални масла или силикони.

Начин на употреба

Разклатете добре преди употреба! Оставете маската да действа за 20-25 минути, докато изсъхне напълно. След това внимателно отлепете маската. За най-добри резултати, използвайте веднъж или два пъти седмично, след което е препоръчително за завършване на процедурата да се нанася и овлажняващият крем.
Действие на маската за лице
Намажи старателно и отлепи внимателно!

Стъпки при употреба:

1. Почиствате кожата на лицето и слагате топла влажна кърпа върху него в рамките на 3-5 минути. За по-ефикасни резултати, маската трябва да се използва след баня, защото порите на кожата са отворени. 2. Нанасяте равномерно около желаните точки на лицето (слоят трябва да е нито твърде тънък , нито твърде дебел) 3. Изчаква се, докато изсъхне изцяло (мин. 20 мин.) и след това внимателно се издърпва /отлепя/ от лицето. Не натискайте силно, а отлепяйте много внимателно. Бъдете деликатни, за да не зачервите кожата си. След като приключите първата процедура, ще осъзнавате, че черните точки са намалели значително. 4. Почистете лицето си с топла вода и мек натурален сапун. 5. След премахване на маската, порите на лицето са все още добре отворени, така че може механично-с пръсти да почитите по-дълбоките пори. 6. Може да разнесете хидратиращ крем след почистване на кожата. Подходяща е за всички типове кожа, особено за мазна и склонна към разширени пори. Ефектът е забележим още след първото почистване на лицето!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *