Крем с ботокс ефект против бръчки

Този крем се справя с бръчките за 2 мин. Световна иновация с ботокс ефект!

Крем с ботокс ефект – него ли търсите? С напредването на възрастта ни, започват да се появяват и първите бръчки. Бръчка тук, а после там! И все пак на някои хора бръчките им отиват! Например на мъжете! И все пак има моменти и при жените, и при мъжете, когато е необходимо да ги прикрием бързо!

Нека видим, какво можем да спретнем по въпроса само за 2 минутки

„Instantly Ageless“ е кремът, който се прочува с названието „течен ботокс“ и супер бързия си двуминутен ефект! Т.е. мажеш го и след 2 мунити бръчките изчезват. Яко нали! Разработен е от д-р Нейтън Нюман(Лос Анжелис), препоръчван от експерти и дерматолози, „Instantly Ageless“ незабавно премахва дълбоки бръчки и торбички под очите. Кремът съдържа Ацетил Хексапептид-8 (Аргирелин), който е наричан от дерматолозите и хирурзите „течния ботокс“. Този мощен микро крем за мигновено заличаване на бръчки и торбички под очите, известен като ботокс без игли и се използва за третиране на пет зони на лицето. Щателно разработената формула е с лека текстура, съдържа комплекс от минерали, които изравнява тена на кожата. „Instantly Ageless“ веднага се абсорбира от кожата и намалява появата на бръчки. Специалната разработка е насочена върху проблемните зони на лицето.

В случай, че се съмнявате в действието и поносимостта на крема! Имате възможността да пробвате по малката опаковка. И все пак голямата опаковка излиза на много по добра цена. Потребителите ползвали крема, виждат мигновени резултати! В рамките от 2 до 5 минути след нанасяне резултатите са налице. „Instantly Ageless“ съживява кожата и намалява появата на фини линии, постепенно запълва дълбоки бръчки и торбички под очите за безупречен завършек. Това е компактна, но мощна алтернатива за да укрепите кожата си, засегната от свободните радикали, липсата на колаген и увреждането на околната среда. Instantly Ageless ™ е технология, която е в челните редици на продуктите против стареене на кожата.

Предимствата на крема

 • Видимо намалява появата на фини линии и бръчки;
 • „Изтрива“ появата на тъмни кръгове и подпухналост под очите и прибира торбичките под очите;
 • Намалява появата на пори;
 • Помага да се подобри структурата на кожата;
 • Лесно манипулиране по-малко от 2 минути;
 • Съдържа революционни пептиди (Argireline®) ;
 • Може да използва С и без грим;
 • Винаги с вас – влиза във всяка чанта;
 • Матира кожата за безупречен финал;
 • Възстановява кожата до оптимален външен вид;
крем с ботокс ефект

Начин на употреба на Instantly Ageles

1. Преди да нанесете крема, го разтъркайте с пръсти, за да омекне. 2. Кремът се нанася обилно върху избраната област от лицето с „потупващо движение“, наподобяващо нанасяне на пудра. 3. Ако кремът се маже, а не се ‚ „потупва“, ефекта няма да е толкова голям. 4. Ако слагате продукта на торбички под очите, нанесете върху цялата торбичка, не само на ивицата, която я очертава. 5. Ако слагате продукта върху бръчки, нанесете обилно във вдлъбнатината. 6. За добър ефект НЕ правете мимики с лицето, докато нанасяте крема. 7. Кремът може да се прилага на всяка част от лицето, включително и шията, като се избягва контакт с очите. Ако продуктът попадне в очите, изплакнете с вода. 8. Веднъж нанесен върху засегнатата зона, кремът се оставя 50 % влажен, за да изсъхне самостоятелно, което е ключа към ефекта. 9. Оставете крема да изсъхне спокойно в продължение на 2-3 минути!

Резултатите започват да стават видими докато продукта изсъхва.

След втората минута се забелязва все по-голям ефект, като кремът ще покаже пълният си потенциал на 20-30та минута. Един флакон обикновено стига за 3-4 нанасяния, в зависимост от индивидуалното ползване. Продължителността на ефекта от крема е от 7 до 9 часа. Прекратете употребата, ако се появи зачервяване или раздразнение. Консултирайте се с вашия лекар, ако сте алергични към козметиката.

Често задавани потребителски въпроси

Какво е Instantly Ageless и какви са съставките му?

Instantly Ageless ™ е мощен микро крем, който намалява видимите признаци на стареене само за няколко минути. Щателно разработен, кремът е с лека формула и съдържа комплекс от минерали, които изравняват тена на кожата. Продуктът е специално проектиран, за да се насочи към райони на лицето, които са загубили еластичността си. Веднага се разтваря в кожата, в следствие на което кожата е не само тонизирана, загладена, но и стегната, благодарение отново на ботокс пептида. Потребителите виждат драматични резултати само след няколко минути.

Какви са съставките му?

Вода (Aqua), натриев силикат, магнезиев силикат, Ацетил Хексапептид-8 (Argireline), феноксиетанол, етилхилглоцерин, жълто 5 (Cl 19140), червено 40 (Cl16035).

Какъв е ефекта на крема?

 • Ефекта изцяло съвпада с показаното на снимките/видеата.
 • Намалява торбичките под очите.
 • Имате усещане, че кожата Ви се стяга.
 • Видимо намалява фини линии и бръчки.
 • Видимо намалява тъмни кръгове и подпухналостта под очите.
 • Намалява големината на порите и предотвратява уголемяването им.
 • Помага да се изравни и подобри структурата на кожата.
 • Възстановява кожата от вътре за оптимален външен вид.
 • Мат ефект на кожата за безупречен финал.

Има ли странични ефекти?

Продуктът е минал клинични изследвания и за момента няма намерени странични ефекти. Разработван и тестван в продължение на 10 години. Препоръчва се консултация с лекар/дерматолог, ако са на лице: склонност към алергични реакции.

Има ли значение възрастта ?

Трябва да имате 18 години – стандартно ограничение.

Количество и времетраене на ефекта?

Едно флаконче (4 ml) стига за от 5-6 нанасяния, в зависимост от големината на зоната,която бихте искали да обхванете. Трайността на крема е от 7-9 часа , което е световна иновация. Но при продължително използване, има траен ефект след натрупване.

Цена и поръчка на продукта

Продуктът е с цена от 95 лева за кутия с 12 флакона и на цента от 20 лв за 2 флакона от по 4 мл.

ПРОДУКТЪТ ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРЕДЛАГА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *