Ден на Храбростта и Българската Армия

Гергьовден - Ден на храбростта и Българската армия Гергьовден в България се нарича денят, в който се чества Свети Георги Победоносец. Обявен е за официален празник в Република България, както и за Ден на храбростта и Българската армия.

Чества се и като главен празник на овчаря. Като бивш пехотинец в мотострелкови войски и аз празнувам този празник.
Денят на храбростта започва да се чества в Българската армия още със създаването й.
Празникът се чества на 6 май, но официално е учреден на 9 януари 1880 г. с указ № 5 на княз Александър I Батенберг.
Гергьовден е най-празнуваният имен ден.

По-рано на 1 януари с указ № 1 е учреден и военният орден „За храброст и отличие“. С който се удостояват всички, които са извършили подвизи на бойното поле.

ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА -50% ОТСТЪПКА“

Специална отстъпка -50% от цената на еднократна индивидуална тренировка. Както и от хранително-тренировъчните планове по случай празника!

Ако желаете да свалите излишните килограми запомнете, че! Не е достатъчно само да тичате за толкова време, колкото Ви харесва и да ходите на “модерни” програми.
Така горите калории, но ако желаете мускулите ви след време да бъдат красиво оформени, то силовите упражнения или с други думи казано свободните тежести са задължителни.
Благодарение на тях се получават микро-разкъсвания на мускулни влакънца(но не толкова на дълбоко, както при тренировката за мускулна маса) и мускулите придобиват уникално красив завършек!

И ОЩЕ ОТСТЪПКИ ОТ „REFLEX NUTRITION BULGARIA“

Grenade (Граната) е революционен термогенен и пред-тренировъчен мотиватор.
Граната – Термо детонатор е описан като най-силния фетбърнър в Света“ и бързо се превръща в един от най-обсъжданите и най-силно препоръчвани продукти на пазара.

Подходящ за мъже и жени, Grenade бързо се превръща в незаменима добавка за фитнес ентусиастите по целия свят. Спектъра на удовлетворените от качествата на този продукт варира от любителите на фитнеса до членове на професионални спортни клубове.

Подробна информация с цените и информация за продукта ще намерите на страницата на онлайн магазин „WOFC“ на уеб адрес: www.fitnessinstructor.biz

Компанията ни вече е готова още от сега да празнува, но преди това ще отскачаме и до фитнес залата да поспортуваме… за да не се чувстваме „гузни“ на празника!

Ако желаете да ви бъде изготвен хранително-тренировъчен план в зависимост от целта ви е необходимо да попълните Анкетна бланка „На война с мазнините без повиквателна“, която ще се отвори след като кликнете на жълтия бутон “Поръчай Сега”.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!