Ден на Храбростта и Българската Армия

Гергьовден - Ден на храбростта и Българската армия Гергьовден в България се нарича денят, в който се чества Свети Георги Победоносец. Обявен е за официален празник в Република България, както и за Ден на храбростта и Българската армия.

Чества се и като главен празник на овчаря. Като бивш пехотинец в мотострелкови войски и аз празнувам този празник.
Денят на храбростта започва да се чества в Българската армия още със създаването й.
Празникът се чества на 6 май, но официално е учреден на 9 януари 1880 г. с указ № 5 на княз Александър I Батенберг.
Гергьовден е най-празнуваният имен ден.

По-рано на 1 януари с указ № 1 е учреден и военният орден „За храброст и отличие“. С който се удостояват всички, които са извършили подвизи на бойното поле.

ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА -50% ОТСТЪПКА“

Специална отстъпка -50% от цената на еднократна индивидуална тренировка. Както и от хранително-тренировъчните планове по случай празника!

Ако желаете да свалите излишните килограми запомнете, че! Не е достатъчно само да тичате за толкова време, колкото Ви харесва и да ходите на “модерни” програми.
Така горите калории, но ако желаете мускулите ви след време да бъдат красиво оформени, то силовите упражнения или с други думи казано свободните тежести са задължителни.
Благодарение на тях се получават микро-разкъсвания на мускулни влакънца(но не толкова на дълбоко, както при тренировката за мускулна маса) и мускулите придобиват уникално красив завършек!

И ОЩЕ ОТСТЪПКИ ОТ „REFLEX NUTRITION BULGARIA“

Grenade (Граната) е революционен термогенен и пред-тренировъчен мотиватор.
Граната – Термо детонатор е описан като най-силния фетбърнър в Света“ и бързо се превръща в един от най-обсъжданите и най-силно препоръчвани продукти на пазара.

Подходящ за мъже и жени, Grenade бързо се превръща в незаменима добавка за фитнес ентусиастите по целия свят. Спектъра на удовлетворените от качествата на този продукт варира от любителите на фитнеса до членове на професионални спортни клубове.

Подробна информация с цените и информация за продукта ще намерите на страницата на онлайн магазин „WOFC“ на уеб адрес: www.fitnessinstructor.biz

Компанията ни вече е готова още от сега да празнува, но преди това ще отскачаме и до фитнес залата да поспортуваме… за да не се чувстваме „гузни“ на празника!

Ако желаете да ви бъде изготвен хранително-тренировъчен план в зависимост от целта ви е необходимо да попълните Анкетна бланка „На война с мазнините без повиквателна“, която ще се отвори след като кликнете на жълтия бутон “Поръчай Сега”.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!