Истинска Любов

Честит „Ден на Необвързаните“ и защо, и днес съм със статус: Необвързан?

Ден на необвързаните (Singles day) ? Уау! Наистина имало такъв ден и се зарадвах от сърце, че са му поставили специална дата. И тази дата е 11 ноември. Всъщност, този ден е с произход от Китай. Но всъщност информацията достигна до мен, благодарение на един онлайн бутик с доста изпипани продукти, който ме извести по е-мейла (хареса ми и съм абониран за е-мейл бюлетина му). Неговото име е https://www.vidaxl.bg и попаднах на него преди време (не си спомням как, но стоките в него са доста подбрани) .

И така днес 11.11.2018 година, реших за първи път в живота си да празнувам „Денят на необвързаните“. Което не означава, че за първи път съм със статус – необвързан, нито пък за втори или трети, четвърти… дълга е историята. И реших да ви разкажа една от последните такива – приказни, и отново урок по темата наречена – Истинска Любов.

Честит „Ден на Необвързаните“ (Singles day) + приказка за една виртуална връзка на чаша кафе сред красивата есенна природа!

Честит празник на всички онези, които не предадоха сърцето си в името на материалното.
На всички онези, които предпочетоха „самотата“ пред „съквартирантството“ в своята връзка.
На всички онези, които поставиха на преден план най-безценната сила в Света – Истинската Любов.

ден на необвързаните

Честит празник на всички онези, които се влюбват бързо и не се притесняват да изразяват чувствата си без значение от техните последици. „Играйте“ в Любовта с открити карти, защото скритото в Любовта рано или късно винаги ще излезне и вероятността да я съсипе не е никак малка. Любовта изисква чистота, като в сърцето на малко дете.

А сега ви предлагам да изгледате и видео материала по случай този безценен празник и да помислите за своята сегашна и/или бъдеща връзка.

И когато Любовта кацне на рамото ви, не му мислете много, а просто скачайте в нея. Като същото се изисква и от двете страни във връзката! Приятно гледане!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

И запомнете, че Любовта, която може да даде една истинска жена на един истински мъж, и един истински мъж на една истинска жена… не може да се сравни нито с любовта на децата, нито с никоя друга! Няма ли я… и мъжът, и жената са като незавършена картина! Ще се радвам да оставите своите коментари по темата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *