Истинска Любов

Честит „Ден на Необвързаните“ и защо, и днес съм със статус: Необвързан?

Ден на необвързаните (Singles day) ? Уау! Наистина имало такъв ден и се зарадвах от сърце, че са му поставили специална дата. И тази дата е 11 ноември. Всъщност, този ден е с произход от Китай. Но всъщност информацията достигна до мен, благодарение на един онлайн бутик с доста изпипани продукти, който ме извести по е-мейла (хареса ми и съм абониран за е-мейл бюлетина му). Неговото име е https://www.vidaxl.bg и попаднах на него преди време (не си спомням как, но стоките в него са доста подбрани) .

И така днес 11.11.2018 година, реших за първи път в живота си да празнувам „Денят на необвързаните“. Което не означава, че за първи път съм със статус – необвързан, нито пък за втори или трети, четвърти… дълга е историята. И реших да ви разкажа една от последните такива – приказни, и отново урок по темата наречена – Истинска Любов.

Честит „Ден на Необвързаните“ (Singles day) + приказка за една виртуална връзка на чаша кафе сред красивата есенна природа!

Честит празник на всички онези, които не предадоха сърцето си в името на материалното.
На всички онези, които предпочетоха „самотата“ пред „съквартирантството“ в своята връзка.
На всички онези, които поставиха на преден план най-безценната сила в Света – Истинската Любов.

ден на необвързаните

Честит празник на всички онези, които се влюбват бързо и не се притесняват да изразяват чувствата си без значение от техните последици. „Играйте“ в Любовта с открити карти, защото скритото в Любовта рано или късно винаги ще излезне и вероятността да я съсипе не е никак малка. Любовта изисква чистота, като в сърцето на малко дете.

А сега ви предлагам да изгледате и видео материала по случай този безценен празник и да помислите за своята сегашна и/или бъдеща връзка.

И когато Любовта кацне на рамото ви, не му мислете много, а просто скачайте в нея. Като същото се изисква и от двете страни във връзката! Приятно гледане!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

И запомнете, че Любовта, която може да даде една истинска жена на един истински мъж, и един истински мъж на една истинска жена… не може да се сравни нито с любовта на децата, нито с никоя друга! Няма ли я… и мъжът, и жената са като незавършена картина! Ще се радвам да оставите своите коментари по темата!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!