Да повишим силата, издръжливостта и потентността с билков чай – „Power Max“

Български билков чай се пие най-много през зимата. Като момче живяло на село (в село Свирачи, гр. Ивайловград) знам, че по селата масово се пие чай от липа. Неведнъж съм си прави попара с липов чай, захар, хляб и козе сирене. И все пак има много други чайове и знайни, и не чак толкова известни поради факта, че биват използвани главно от спортисти.
Това са чайовете от билки за повишаване на тестостерона.

И един такъв български билков чай е „Power Max“ с трибулус терестрис, чимен и мурсалийски чай

Признавам си, че за първи път в живота си пия чай с билки – трибулус терестрис, чимен и мурсалийски чай. От изброените билки за първи път бях употребявал като състезател – единствено трибулус терестрис, но под формата на таблетки. Трибулус ми беше препоръчан от моя треньор в Национална Спортна Академия „Васил Левски“ – Митко Илиев.

Билковият чай „Power Max“ според производителя се използва най-вече от бодибилдърите, за да подобрят тренировката, възстановяването и способността на организма да изгражда мускули. Билките в този чай са с най-високо качество, като помагат за покачване на тестостерона, подобряване сензитивността на мускулните влакна към инсулина по-добро усвояване на протеините. Странични ефекти не са наблюдавани.

Научете подробности за ползите от билков чай „Power Max“, както и за начина му на приготвяне във видео материала по долу!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА БИЛКОВ ЧАЙ POWER MAX - КЛИКНИ ТУК

Чаят „Power Max“ има вкус подобен на зелен в комбинация с черен чай. Цветът му след сваряване е зеленикаво-кафяв. Правилното комбиниране на билките в „Power Max“ са отличен стимулатор за повишаване на либидото и при мъжете, и при жените.

Tribulus terestris или Бабини зъби – сила, както за мъже, така и за жени

Според статистиките полза от бабините зъби могат да имат, както мъжете, така и дамите, изпитващи хормонални промени, които идват с възрастта. При много дами над 40 годишна възраст тестостеронът започва да пада рязко. Нивата на тестостерон при зрели мъже на средна възраст е между 300 и 900 микрограма на децилитър, при жени – между 25 и 85 мкг, като дамите се чувстват най-добре в горния диапазон.

трибулус чай

Научи повече и за останалите билки (чимен и мурсалийски чай) в официалния сайт на билков чай „Power Max“ на следния линк – http://powermaks.com .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *