dj kantik

Dj. Kantik е диджеят номер 1 в моята топ класация от Чуждестранните диджеи

Най-често използваната музика за музикален фон в големите фитнес центрове и диско клубове е електронната. За нейното съвършенство се грижат хиляди диджеи по света. Преди няколко публикации споделих кои са любимите ми певци, а днес споделям кой е любимият ми диджей!

Неговото сценично име е Dj Kantik или по точно казано Ферхан Кантик

Не си спомням как попаднах на неговите енергични парчета, но със сигурност мястото беше YouTube. В неговите продукции нотките в ориенталски стил, правят наистина чудеса. Но не е само от нотите, а от баш майстора – Dj Kantik, който постоянно обикаля света, канен за участия в големи клубове. Също така в почти всички негови клипове присъстват жени с перфектни тела, които определено харесват фитнеса.

Не знам обаче, кой е фитнес треньорът им за да го поздравя, защото определено и той си разбира от работата. Предполагам, че треньорът може да бъде един наш общ приятел, чието име е Zeynel Bozkurt.

диджей кантик

Но това е просто предположение, което се поражда от снимките, които виждам в неговата фейсбук страница.

Къде най-близо до България и в най-скоро време ще може да посетите парти на Dj Kantik?

Страната е Турция, а градът е Истанбул. Истанбул се намира на около 300 километра от българския град Свиленград. Ето и официалният плакат публикуван в официалната му фейсбук страница!

dj kantik

Място: Истанбул, 24 март 2018г (събота). Клуб „FRAME“.

Официални профили на Dj Kantik:

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!