трибулус терестрис мнения

Сезонът на Трибулус Терестрис идва и внимавайте да не „спукате гума“

С настъпването на пролетта, започват да цъфтят редица растения. Мирис на цветя се носи навсякъде сред природата и всичко е толкова пъстро, сякаш се намираш в приказка. С червени, бели, розови, жълти и какви ли не цветове, започва да се обсипва пролетния килим.

Но внимавайте да не стъпите върху растението с жълтите цветчета, растящи на песъклива почва!

Да, правилно прочетохте – внимавайте, къде ходите, стъпвате и педалирате през пролетта и лятото. Точно по това време, започва да расте една много мощна билка за повишаване на потентността и тестостерона, която, както споделих във видеото по горе познава със сигурност дядо ви. Всъщност, я попитайте дядо си за тази билка и ми споделете в коментар, какво е казал за нея. Но, когато го запитате (дядо си) използвайте нейното по популярно име сред възрастните хора – „бабини зъби“.

мнения за трибулус

Всъщност, ето така изглежда „опасната“ за настъпване и/или преминаване с велосипед върху нея билка, когато узрее. Опасна за настъпване, но много полезна най-вече за мъжете, които желаят да повишат своите нива на тестостерон.

Трибулус Терестрис мнения

Има най-различни мнения и форми за прием на билката за повишаване на потентността трибулус терестрис. Има я под формата на чай, таблетки и билков екстракт за пиене. Най-добрият вариант обаче според мен е екстрактът от билката, защото така концентрацията на активната съставка е в най-високи нива.

tribulus terestris mneniya

Виж цената - Кликни Тук

Така, че моят съвет е да си вземете екстрактът от трибулус, като направите курс не по малък от 3 месеца системно приемане. Естествено не забравяйте да се храните правилно, както и да спортувате със свободни тежести. Всичко това ще допринесе за по високи нива на тестостерона, по добро либидо, по добро самочувствие и по добър начин на живот!

  • По-висока потентност. (Вижте кои са 3-те билки, които подобряват увереноста-ТУК
  • По-голяма издръжливост.
  • По-лесно натрупване на мускулна маса.
  • По-малко количество мазнини.
  • По-голяма увереност в своето ежедневие.

И внимавайте да не спукате гума, както на велосипеда си, така и онези другите „гуми“ наречени презерватив. Като употребата на последните е препоръчителна! И най-вероятно ще увеличите употребата им след 3-месечен курс с Tribulus Terestris!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *