duxe мнения

Duxe: Цялостна грижа за мъжкото лице! Грижата за кожата НЕ е само „женска работа“!

Повечето мъже са свикнали да казват, че грижата за кожата на лицето била „женска работа“ и често пренебрегват здравето на тази част. Но времето на каменната ера отмина отдавна! Днес има хиляди компании, които произвеждат дамска козметика. И малко такива, които са се заели с мъжка козметика. И една от тези компании на които попадна съвсем скоро и ми хареса е DUXE!

DUXЕ е луксозна мъжка козметика, която помага на мъжете да запазят кожата на лицето си по-млада за по-дълго време. По този начин придава и увереността, която всеки мъж търси и заслужава.

DUXE – висококачествена натурална козметика за мъже без парабени и вредни химикали

Мисията на DUXE е да създават натурални козметични продукти за мъже, които съдържат в себе си традиционни български съставки и масла. Продуктите на DUXE са произведени в България, съвместно с лаборатория на световно ниво.

Мъжка козметика DUXE

Аз Мартин Гергов за първи път ползвах козметиката на „DUXE“ по препоръка от мой приятел. Погледнах сайта на DUXE, а след това и съставките на крема за лице „Double-Action Face Cream – Hydrating & Regenerating“. И комбинацията им ме грабна. Както и посланието…

Duxe: Без повече суха като „Сахара“ или мазна и отблъскваща кожа на лицето!

И ето ме в Абу Даби (видеото по-долу), където за първи път ползвах мъжката козметика за лице на „DUXE“. Тествах два крема от серията за лице на „DUXE“ точно преди да тръгнем за Арабската пустиня „Al Khatim„. Единият крем е за почистване на кожата в дълбочина с който малко попрекалих с нанасянето! Но вече знам как да го нанасям! 🙂 Вижте подробности във видеото и в сайта на DUXE!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!

Козметиката DUXE е създадена от мъже за мъже и историята й се ражда в Югоизточните Родопи! В Римската империя думата DUX се използва от Юлий Цезар към генерали и тези, които са командвали войските. DUX е бил главнокомандващият на легионите и гарнизоните в провинцията.