Европейско по Културизъм и Фитнес Изложение в НДК

Европейско по културизъм НДК

Тази събота, точно в 10.00 часа НДК ще отвори вратите си с бум и трясък и ще приеме всички почитатели на едно от най-добрите изкуства – бодибилдингът! Културисти от цяла Европа ще бъдат тук. Надпреварата на културистите ще се проведе на 21-и и 22-и май в Националния дворец на културата. „На война с мазнините без повиквателна™“ също ще бъде част от събитието и всеки, който желае да се консултира с мен, може да заповяда на нашия уникален щанд. И ако се чудите как ще ни откриете, то ще ви кажа, че ще бъдем най-атрактивните. Нашият фитнес щанд ще бъде изцяло в стил „На война с мазнините без повиквателна“. Екипът ни ще се състои от дами с войнски сърца и камуфлажни полички, и един войн.

НА ВОЙНА, КАТО НА ВОЙНА С GRENADE THERMO BURNER

На изложението ще бъде представена и една от най-добрите хранителни добавки създадена от колегите ни в Англия, която ще използваме в трудните моменти. Разгледайте английската версия на „На война с мазнините“. Граната – Термо детонатор е описан като “най-силния фетбърнър в Света” и бързо се превръща в един от най-обсъжданите и най-силно препоръчвани продукти на пазара.

КАК РАБОТИ GRENADE(ГРАНАТА)

* Усъвършенствана Термогенна Формула! * Съдържа клинично доказани, изгарящи мазнините съставки! * Ускорява метаболизма! * Подтиска апетита! * Увеличава психическия фокус (концентрацията)! * Без нерви, Без глад, Без сривове! * Екстремален мотиватор за тренировка! * Действие продължаващо повече от 30% в сравнение със сходните продукти!

СЪДЪРЖАНИЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА НА GRENADE(ГРАНАТА)

Всяка доза от 2 капсули Grenade съдържа: Екстракт от зелен чай – 500мг, Екстракт от портокалови кори – 420мг, Кофеин – 225мг, Екстракт от лют пипер – 200мг, Фенилаланин – 25мг, Екстракт от зелено кафе – 10мг. За експлозивна тренировка, вземете 2 капсули преди тренировъчната сесия. Пийте поне 8 чаши вода дневно и тренирайте минимум два пъти седмично.

Кликни тук и поръчай

One thought on “Европейско по Културизъм и Фитнес Изложение в НДК

  1. willy says:

    A,MOJETE LI IZOBSCHTO DA SE USMIXWATE?JIWOTA E PREKRASEN!POZNAWAM ELITNI SWETOWNI KULTURISTI!!!WINAGI SA USMIXNATI;A BALGARITE ;;;STE PALJACHOWCI<<NABUTWATE SE WINAGI S MNOGO PARI ;TAM KADETO NE WI EMJASTOTO!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *