Не суроватъчен протеин за деца Spirutein Junior

Фитнес и Възстановяване при Децата

Връщам се назад във времето, когато бях на цели седем години. Именно тогава за първи път хванах лоста и успоредката в училище. Да, нямах фитнес зала на село, но това не попречи да стартирам тренировки си. Гледах как по големите от мен правеха набирания, дори ме ползваха за допълнителна тежест и така малко, по-малко започнах и аз да се уча. Наистина беше трудно и няма нищо общо с тренировките във фитнес залата, които днес може да прави почти всяко дете. Спортът изгражда много безценни качества като упоритост, организация, воля.

Всички тези качества след време ти помагат във всяко едно бъдещо начинание. Децата копират от нас и колкото по рано ги научим да спортуват, толкова по-добре.

СПОРТ И ПИЦА – ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ВЪРВИ

Опитът ми показва, че на какъвто и спорт да запишете детето си, то „задължително“ ви препоръчвам да не пропуска и заниманията си по фитнес – поне 2 пъти седмично. Силовите тренировки укрепват мускулатурата и предпазват от един куп травми. Благодарение на тях мускулите стават по-силни и издръжливи, което ще увеличи напредъка на детето във всяка една сфера на спорта в която е тръгнало да се занимава.

ТЪРСИШ ФИТНЕС ТРЕНЬОР? ВИЖ ИНФОРМАЦИЯТА ПО ДОЛУ!

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО!

За да научиш повече за моята биография, изгледай видеото

ПОВЕЧЕ ЗА МЕН

фитнеси "west gym" работят и с карти "multisport"

Ако желаеш консултация с мен, да ти бъда личен фитнес треньор, да препоръчам хранителен и/или тренировъчен план. Разгледай плановете по долу!

Планове
VIP 8
240 лв
Пакет от 8 тренировки с личен фитнес треньор с 1 потребител
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Валидност: 30 дни
Виж Повече
VIP 12
340 лв
Пакет от 12 тренировки с личен фитнес треньор с 1 потребител
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Валидност: 30 дни
Виж Повече

Попълни "Анкетната карта" и да започваме!

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Посочете травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана, ако имате такива
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 60 минути във фитнес зала
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв
* Тренировката с личен треньор е с продължителност до 90 минути и се провежда в избрани фитнес центрове в гр. София. Пакетът тренировки е с валидност 30 дни (не включва официални почивни дни) от датата на провеждане на първа тренировка и не включва цената за вашето посещение на фитнес залата.
Изберете фитнес зала в град София за провеждане на тренировките с личен треньор. Фитнес центрове "West Gym", работят и с карти "Multisport".

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...

...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

Тренировките, трябва да бъдат съобразени и поред възрастта на детето, което ще рече, че не трябва да се прекалява с тренировките с големи тежести(за взривна сила) , поради опасност от изкривяване на костите в зависимост от възрастта. Както разбрахте до тук, силовите тренировки са полезни за вашето дете. Как стои обаче въпроса с храненето е един същ доста важен въпрос, защото ако детето няма добро възстановяване, то вероятността от травми се увеличава.

Научете детето си да се храни така, както се хранеше като бебе(на всеки 3 часа). Ако примерно няма апетит или възможност за хранене с твърда храна – може да заместите някое от храненията с протеиново-въглехидратен шейк, подобно на това, което правихте докато беше бебе! Естествено, че и вие като родител – може да го пиете. Това е храна.

Белтъчините или с други думи казано протеините са изключително важни за здравето ни. Протеините спомагат за изграждане и запазване на силно тяло, – с всички есенциални аминокиселини, необходими за запазване на мускулите, – съдържат висококачествени протеини за подпомагане на телесните функции, – богато на белтъчини хранене засища за по-дълго време и улеснява контрола на теглото, – с важни В-витамини за дееспособност и концентрация, – с баластни вещества за по-продължително усещане на ситост и за подпомагане контрола на теглото, – баластните вещества стимулират храносмилателния процес, – с важни минерали и микроелементи, – със значително по-бърза и по-пълна биоусвояемост, – може да замества хранене според ЕU-директива 96/8/ЕG относно хранителни продукти за хранене с малко калории с цел намаляване на теглото.

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ

Това е другата важна част за цялостното възстановяване на децата – витамини и минерали. Без тях възстановяването се забавя значително, а имунната система отслабва, което може да ни навлече болести. В тази област бих ви препоръчал витаминно-минералния комплекс на немската фирма „FitLine“, разработен под строг контрол специално за деца „Power Cocktail Junior“.

Чрез уникалната комбинация от 11 основни витамини с минерали и пробиотични фибри Вие давате на детето си точно това, което му е необходимо: – основен продукт за деца в училищна възраст, – с 11 основни витамини и натурален провитамин А, – внимателно подбрана комбинация от съставки (с всички витамини B), – с минерали, калций и магнезий за здрави кости, – без захар(със стевия), – без глутен, – с пребиотичната фибра инулин (за активно храносмилане чрез благоприятно въздействие върху чревната флора), – приятно за консумиране, тъй като може да се разбърка лесно във всяко любимо питие на детето, – по-добра бионаличност, осигурявана от изключителната концепция за усвояване а хранителните съставки в организма(NTC).

One thought on “Фитнес и Възстановяване при Децата

  1. Христо says:

    Синът ми е на 13 години…тренира борба от понеделник до петък всеки ден..какви витамини ,минерали и медикаменти бихте ми препоръчали за възстановяване и укрепване
    Благодаря

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *